KARANLIK SU DA AVLANMA

 

 

Samsunspor Ptt 1.lig'inin 31. haftasında kendi saha ve taraftarları önünde küme düşme hattının tam ortasında bulunan Denizlispor'u konuk ediyor... Samsunspor'umuz ise Play-off'da varmıyım yokmuyum cevabını alabilmek adına ateş hattındaki Denizlispor ile kritik bir müsabakaya çıkıyor. Kırmızı şimşekli taraftarlar Giresun'da yapmış oldukları "sözde" kötü tezahüratlar uydurmalarına PFDK'nın cezası geçikmedi. Bu sezon süreli Samsunspor ile uğraşan TFF ve PFDK Kırmızı şimşekleri ekgellemek adına büyük oyunlarını onadılar.. 

 

Giresun deplasmanına giden taraftarlarımız ne yazıkki bu cezayla birlikte Balıkespor deplasmanına alınmayacaklar.. Samsunspor bu kritik müsabakada mutlaka kazanmak adına bütün hünerlerini ortaya koyarak sahada yer alacak Giresun maçında sarı kart gören Fatih ve Mustafa bu karşılaşmada takımdaki, yerlerini alamayacaklar.. Her hafta kırmızı kart hışmına Samsunspor'da kartlardan doğan eksiklikler neticesinde Teknik heyet kardo konusunda sıkıntı yaşıyor.... 

 

 


Samsunspor kalan 4 maçında bana göre Bulanık su'da balık avlamaya çalışacağını tahin ediyorum.. Gözü kapalı ne olduğunu görmeden, Darbe ve yara almadan rakipleri 44 puana sahip Elazığ ve 43 puana sahip Balıkesirspor'un bana göre kaybetmelerini bekleyecek.. Rakipleri kaybedip kendisi 4 maçı kazanırsa ancak Play-off'larda yer alacağımızı tahmin ediyorum.. Böylesine sıkıntılı ve zor geçen haftaların Ptt 1.lig'inin ne zorlu bir lig olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor... 


Şöyle az bir geçmişi sorgulayacak olursak.. 4 deplasmandan mağlubiyet almayıp beraberlik alsaydık bugün puanımız 44 olacaktı.. Malesef arkadaşlar evdeki hesap çarşıya uymuyor.. Atı alan üsküdarı geçti çoktan... Bana göre bizim işimiz sadece bulanık su da avlanmaya benziyor.. Kötü bir sezon yaşadık kaprisli bencil herşeyi ben bilirim hevesi içersinde Teknik direktör Ümit Özat zamanında gönderilmiş olsaydı bu takım belkide 2. olarak Süper lige çıkmış olacaktı.. 

 


Bu dakikka itibari ile bu takımın Play-offlara çıkabilmesi için başta Samsunspor başkanı Erkut Tutu olmak üzere, Yönetim kurulu, hocamız Engin Korukır ve ekbi ve taraftarlarımıza büyük görev düşmektedir.. Gün birlik ve beraberlik günüdür.. Bu takım ne imkansızlıkları başardı. Yeterki inanalım.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR