Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İSTİKRAR

Ülkemizde İSTİKRARI istemeyenler, birçok hayati konuyu istismar etmişlerdir. 1970 yıllara baktığımızda, Ermeni kökenli ASALA, DHKPC ve daha birçok isimlerle ortaya çıkan TERÖR ÖRGÜTLERİ, SENDİKALAR ve POL DER gibi teşkilatların, aynı bu günkü HDP ve PKK gibi yürüttükleri TERÖR olayları yaşatılmıştır.

Bu günlerde NAMAZ KILANLARIN DÖVÜLDÜĞÜ, DARP ve TACİZE muhatap edildiği ODTÜ, başta Deniz Gezmiş olmak üzere, birçok teröristtin BARINAĞI, TALİMGÂHI ve LOJİSTİK destek hizmeti aldığı yerler haline getirilmişti. O tarihte ise, O üniversitenin başında, Fitnenin başı, İsmet İnönü’nün oğlu ERDAL İNÖNÜYÜ görürken, Sıkıyönetim mahkemesi zabıtlarına giren, ifadelerde, CHP Samsun Milletvekili MUSTAFA BOYER ‘in ifadelerindeki, SOLCULARIN MEDARI İFTİHARI KARA OĞLAN BÜLENT ECEVİT’ in Samsun, Alaçam TÜTÜN MİTİNGİN’e, ceplerine para, altlarına araba verilerek Ankara’dan özel olarak gönderilen, 18 TERÖRİST’ e ait şahitliği ve bunlara ait PARA MAKBUZLARI’NIN fotokopilerini teslim etmişti.  CHP li bakanların, yaralı teröristleri hastane ziyaretleri, geçmiş olsun dilekleri, öpüşmeleri  “biz sizlerin arkanızdayız” teşvikleri hep yaşanan olaylardı.

Bu gün HDP nin yaptıklarının aynısını, yakın geçmişte CHP aynen yapmıştı. HDP ile kapalı kapılar arkasında, ATATÜRK ilkeleri ve bu partinin hedeflerini belirten ALT I OK’ta, iddia edilen simgeleri TEK-TEK kırarak, HDP ile iştirak haline gelmiş bulunan CHP nin, hazırlığını yaptığı genel kurulda, bu ilke ve bunlara ait, son kalıntıları da   

temizleme planların Kılıçdaroğlu’nun devreye soktugudur. “RUS TELEVİZYONUNA   “ ülkemizi DEAŞ’a SARİN GAZI Türkiye’den gitti “YALANI  ile öne çıkan,CHP li vekil için,TV de canlı yayında, “Böyle bir şey varsa partiden atarım” ifadelerine rağmen, ÇARK edip, “EREN’İ YEDİRMEM” diyen bir liderin, yüzü kızarmadan, iki kişilik ile ortaya çıkması, hakkında yazılan” ÇARKÇI KEMAL “ kitabı ile şekillenmektedir. 

İki vatandaş güncel siyaset mevzuunda konuşurlarken, yaşta diğerinden daha yaşlı olanı, “BU CHP NE DİYORSA ONUN TERSİNİ ANLAYACAKSIN, BUNLAR DOĞRU SÖYLEMEZ, DOĞRU KONUŞMAZ, TÜRKİYE HAYRINA BİR İŞLERİ DE YOKTUR. İŞLERİ GÜÇLERİ ÇALIŞANLARA ENGEL OLMAK, YAPILANLARI KARALAMAK, BU DEMOKRAT PARTİ, ADALET PARTİSİ, REFAH PARTİSİ ve ANAVATAN PARTİSİ  ve bu günde ADALET ve KALKINMA PARTİSİ dönemlerinde de aynıdır.

Ülkemize 14 yıldır İSTİKRAR getirmiş olan, MUHTAR BİLE OLAMAZ tespitleri ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanlığından sudan bahaneler ile hapse atılan, Bu günkü REİSİCUMHURUMUZA atmadıkları iftira ve uydurmadıkları YALAN KALMADI. YANDAŞ BASINLARI NIN her gün ettikleri küfür ve iftiralara rağmen, bu millet BAŞKANLIK  sistemini de REFERANDUM yapılırsa % 70 lik bir oranla KABUL EDECEK . Yükselen Türkiye YILDIZINI, Ortadoğu’nun söz sahibi makamına getirecektir. YOLUNUZ AÇIK OLSUN, KADERİN ARKASINDAKİ KADER’in KAHRAMANLARI…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR