SAMSUNSPOR GÜÇ DEPOLUYOR

PTT 1.Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Kırmızı Şimşekler, yılbaşı dolayısıyla futbolculara verilen izin sonrası Samsunspor 2 Ocak'ta Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyorlar. Kapm yaptıkları otelin sahasında günde çift antrenman yaparak hazırlanan Kırmızı Beyazlılarda bütün futbolcuların moralleri üst düzeyde. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde ara vermeden çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Samsunspor, eksik bulunan bölgerek transfer tahtasını açtırdıktan sonra takviye yapacak. Samsunspor yönetimi ve Başkanı Erkut Tutu transfer tahtasını biran önce açtırabilmek adına kaynak arayışlarını sürdürüyor. Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç PTT 1.Lig'de mücadele eden Kulüperlerin Başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. Bugün itibari ile başlayan ara transfer dönemi için nefesler tutuldu. 


Bütün takımlar ilk önce yararlı bulmadığı oyuncularını gönderdi. Samsunspor ise transfer tahtasının kapalı olması dolayısıyla dereyi görmeden paçayı sıvamadı. O yüzden herkes gözünü transfer tahtasına dikti ve transfer tahtası açılacak olursa futbolcuların birkaçı diken üstünde. Samsunspor'un transfer tahtasını açtırabilmesi için 3 Milyon TL'ye ihyiyacı var. Fakat bir transfer tahtası sıkıntı olsa, halledilir. Samsunspor'un borcu dağdan aştı gidiyor. Tek kurtuluşumuz ise bence Süper Lig. O yüzden artık kavgaları kenara bırakmalıyız. PFDK Samsunspor'un hanesine bir borç daha ekledi. Samsunspor'a tam 27 Bin 500 TL para cezası verdi. Bu parayı PFDK'ya dedilde, primler olarak dağıtsaydık daha güzel olmazmıydı. Şu durumda 27 Bin 500 Lira bile iyi bir para. 


Samsunspor'da neler olup bittiğini inanın hiç kimse bilmiyor. Ser verip sır verilmiyor. Eğer ki bu durum Samsunspor lehine ise biz bilmesekte olur. Fakat aleyhine bir durum oluşmaması için, her ihtimale karşılık şehri ayağa kaldırmamız gerekiyor. Samsun'da ileri gelen iş adamlarına her daim seslendik ve seslenmeyede devam ediyor. Samsunspor çıkarsa hepimiz Süper Lig'de oluruz. Samsunspor düşerse hepimiz düşeriz bu tehlikenin farkına varılması gerekiyor. Bütün şehir belediye başkanları şehrin takımlarına sahip çıkarken, bizim belediye başkanımız neden sessiz kalıyor hala anlamış değiliz. Zor durumda olan Samsunspor'a bugün yardım etmessen ne zaman yardım edeceksin. Samsunspor'da durum en kötü olduğumu zaman mı yardım edilmeli? Basılan 10 bin biletten 5 bin bilet kaldı. Alt belediyelerin bilet aldığını haberini aldık. İş adamlarımız bilet neden almıyor? Bir tane Samsunspor var, başka yok. Kavgaya gürültüye son verip, geçen sezonki birlitelik ruhu ile oluşturduğumuz Samsunspor'a tekrar eski haline getirmeliyiz. 


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR