Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HEDEF TÜRKİYE

1071 ve yüzyılın bitirilemeyen sıcak ve soğuk savaşlarındaki HEDEF ülke TÜRKİYE. PETROL derken sahneye yeni çıkan DOĞAL GAZ ve getirilerinin PAZARLARA ulaşım KORİDORUNDA olan TÜRKİYE. İstahı daima kabarık olan egemen güçlerin, paylaşımında bir pasta gibi, Çatal ve bıçakları ile Sen ve Ben alacam kavgasının ortaya çıkarıldığı, ORTADOĞU ülkeleri. MÜSLÜMAN ÜLKELER.

 

Hepsinde görüldüğü gibi, TARAF ve TARAFTARLARIN daima bulunduğu görüntüler. Ülkemizde de bu rolü üstenen, PKK ve AKILDANELERİ HDP liler.

Haklarında  VATANA İHANET suçlarından, Mecliste 160 dosya bulunan, Bunun 60 ının HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş adına olan SUÇLULUK ‘lara rağmen, Hala KONUŞABİLEN, MECLİS KORİDORLARINDA DOLAŞABİLEN, BU MİLLETTEN MAAŞ ALABİLEN, ALTINA EN LÜKS ARABA TAHSİS EDİLEBİLEN, ÜLKE, ÜLKE DOLAŞIP PKK ya MUHİMMAT ve FÜZE talep edebilen biri varsa işte bu İHANET ŞEBEKESİNİN başı olan DEMİRTAŞ.

 

“YILAN BAŞTAN TUTULUR “

Atalarımız BOŞUNA SÖYLEMEMİŞ. Bunları BAŞTAN tutmayınca kuyrukları daima kıvrılıp durur. Yeniden, yeniden canlanır. DEMOKRASİ diye bize yıllardır yutturulan, SUÇ ve SUÇLULARI KAYIRMA uygulamasının İSTATİSLİK sonuçları, ÖLEN-SAKAT KALAN- MAĞDUR OLAN milyonları ortaya çıkarmıyor mu. HAPİSHANELERİN DOLULUK ORANI BUNU GÖSTERMİYORMU.

KOBANİ’de YARALANIP MEHMETÇİĞİN SIRTINDA HASTAHANELERİMİZE Taşınılan, Tedavi edilen soysuzların önümüze DÜŞMAN olarak operasyonlar düzenlemelerinden, Askerimize,Polisimize kurşun atmalarından hala bir mana çıkarımıyorsak. BİTMİYECEK bir SAVAŞIN içinde olduğumuz demektir.

Demirtaş’ın ağabeyisi Dıyarbakır daki otelinin PKK nın Barınma, Stareteji geliştirme, Tedavi görme merkezi haline getirmişse ve hala orada durabiliyorsa  bir şey demeye gerek te kalmıyor. Bunun adına DEMOKRASİ deniyorsa, ÖLENLERİMİZE demokrasi adına dua etmekten başka çare kalmıyor.

İran, 24 Sunni Dini lideri asarken, Suudi arabistan 47 Şii  rejim aleyhtarı karıştırıcıyı ASARKEN kimsenin sesi çıkamıyor. İran’da 10 Milyon ‘u aşkın TÜRK’ün bulunma gerçeğini hiç kimse hatırlayamıyor. Hatay’da CHP li Belediyenin Yılbaşı gecesi tertiplediği kutlama yapılırken, öte yanında TÜRKMENDAĞINDA RUS ve ESAT uçaklarınca bombalanan, PKK  ve PYD güçlerininde, karadan kurşunlanan TÜRKMEN lerin, seslerini SAĞ  GÖZÜ  VE KULAĞI KÖRLEŞMİŞLER görmüyor. Duymuyor.

BAŞKANLIK sisteminin bir ihtiyaç ve acili yetine rağmen, Muhalefetin çeşitli tevil ve uydurma gerekçelerle bu işe ayak bağı olması, Ülkemizin istikrara kavuşması nı önlemek olarak önümüze geliyor.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR