İLK DEVREYİ İKİNCİ BİTİRDİK AMA?

Samsunspor'umuz ilk devrenin kapanış maçında Adanaspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya takımımız müdafaada Osman-Alim-Yunus Emre üçlüsü ile başladı. Orta sahanın sağında Zeki yavru solunda Soner gönül orta da ise Yusuf Emre- Ali Kaan ve Celil, forvette ise Dougles-Laura ikilisi ile karşılaşmaya başladı. Maça iyi başlayan takım Adanaspor olmasına rağmen golü bulan Laura ile Samsunspor'umuz oldu. Ancak ilk yarı çok top kaybı ile oynadık ve oyun kuramadık bununla birlikte organize atak geliştiremedik. Adanaspor maçın ilk yarısı daha organize oynayarak, Samsunspor defansı arkasına attıkları toplarla tehlikeler yarattılar. Bu atakları kalecimiz başarı ile karşıladı. Neticesinde ilk yarı takımımızın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısı da ilk devrenin kopyası gibiydi. Bu yarıda da cihan ile bulduğumuz gole Ahmetcan cevap verdi ve maç 2-1 sonuçlandı. Hüseyin hoca maç içinde aksayan oyunu düzeltmek için oyuncuların yerlerini değiştirerek çare bulmaya çalıştı. Ancak ne yaptıysa faydalı olmadı.
Samsunspor adına sahanın en iyi oyuncusu Laura ve kalecimiz idi. Osman bence savunma da oynatılmamalı savunma da çok pozisyon hatası yapıyor. Osman ne zaman orta sahaya kaydırılınca takımda bir toparlanma oldu. Bir sözüm de Celil e Celil sezon başı yaşadığı sakatlık sonrası bir türlü form tutamadı. Devre arası kampı iyi değerlenmesi lazım. Bu takımın ona ihtiyacı var. Benim bir sorum olacak Hüseyin hocaya bireysel ve takım oyununu her hafta geliştirerek üstüne koya koya gideceğiz demiştiniz. Ancak bireysel performans ve takım oyunu olarak düşüşe devam ediyoruz. İmdada devre kapanışı yetişti. Takım da hem fiziksel ve mental anlamda çok büyük bir düşüş yaşanmaktadır. Devre arası kampta takımın bu çöküşünün düzelmesini umuyoruz. 
Başkanımızın da maç öncesi dediği gibi herkes yapılması gereken transferler de hem fikir ama bu transferlerin devre arası kampında olması gerekiyor. Artık yarından itibaren transfer çalışmalarını takip edeceğiz.
Ligin ilk yarısında kaçırılan penaltılar, yaşanan sakatlıklar ve şansızlıklara rağmen ligin ilk yarısını 2. Sırada bitirmek başarılı sayılabilir. Ancak ligin ikinci devresi daha zor geçecektir. Rakiplerimiz transfer çalışmalarına başladılar. Bizim de yapacağımız nokta transferler ile sakatlar iyileşince büyük Samsunspor'umuzun bu yerini koruyarak özlediğimiz süper lige çıkacağımıza ben inanıyorum. Ancak devre arası transferlerin kalitesi ve takıma uyumu çok önemli. İnşallah Her şey istediğimiz gibi olur ve sezon sonu büyük Samsunspor taraftarının yüzü güler...
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR