İki transfer şampiyonluğa oynatır

Bayanlar Basketbol Birinci Liginde ilk kez mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü, ilk senesi olmasına rağmen ligde başarılı sonuçlar elde ederek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Lige çabuk uyum sağlayan temsilcimiz, şuana dek oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanarak rakiplerine korku saldı. Sezon başında hedefini ligde kalıcı olmak olarak belirleyen SBK, şuanki durum itibariyle ilk dördün en büyük adayları arasında gösterilmeye başlandı. Bana göre takımımımız devre arasında iki yerli kaliteli oyuncu daha kadrosuna katabilirse şampiyonluğu zorlar. Tabi bu şehrimizin desteğine ve takımlarına karşı ilgisine bağlı. Şehrimizin temel dinamikleri harekete geçip, takıma iki yerli oyuncu alma kaynağını sağlarlarsa, bu sene Samsun sürpriz yaşayabilir. 

Tarsus Belediyespor maçına görevli olduğumu söylediğim halde tam teşekküllü üst aramasıyla salona güçlükle girdim. Onun yanı sıra biletli taraftarların içeri alınmaması ise cabası. Maç öncesi alınan bu olağanüstü geniş güvenlik önlemleri ise Kırmızı-Beyazlı basketbolseverlere büyük çile yaşattı. Muhabir arkadaşım Beşiktaş Akatlarda maça girdi. Maçta sadece iki polis memurunun görev aldığını söyledi bana. Şaşırdım...

Mücadelede başından sonuna kadar üstün oyun sergileyen temsilcimiz, iyi savunma yaparak rakibine fazla oyun şansı tanımadı. Amerikalılarının gününde olduğu maçta Kırmızı-Beyazlı Takımımız, 1. ligde Tarsus Belediyespor'u evine boynu büyük bir şekilde yolladı. En büyük alkışı taraftarlarımız haketti. Bu taraftarla, bu SBK Yaşar Doğu'da yenilmez. Şimdi önümüzde Fenerbahçe deplasmanı var. Dananın kuyruğu bu maçta kopacak. Kazanırsak, şampiyonluk yarışında biz de varız diyeceğiz. Kaybedersekte ilk yarıyı ilk dörtte bitiririz.

Sevgilerimle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR