Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

HUZUR GALİBİYET 3 PUAN ARTIK GERİSİ YALAN!

Sevgili Okurlar, büyük Samsunspor Taraftarları;

Samsunspor'umuzun bu hafta evimizde oynayacağı Beşiktaş maçı bizler için çok büyük önem arz etmekte. Milli ara öncesi oynadığımız Pendikspor maçında hakemin yanlı tutumu ve bizim beceriksizliğimiz sonucu maalesef mağlup olduk, umarım milli arada takımımız hazır hale gelmiştir.

Yeni Teknik Direktörümüz Alman Marcus Gisdol aldığımız duyumlara göre takım içi disiplini sağlamış durumda.Takım içinde bir kolej havası ve ekip birlikteliği mevcut. İnşallah doğru kadro tercihi ilede bu durum sonuçlara da yansıyacaktır diye düşünüyorum.

Büyük Samsunspor Taraftarları olarak amasız, kayıtsız ve şartsız pazar günü saat 16:00'da oynanacak maçta takımımızı Beşiktaş maçında da desteklemek her Samsunlu ve Samsunsporlular için artık asli bir görev olmalı.

Evet bilet fiyatları yüksek, takım içinde eksiklikler var, kadro olarak mevkilerimizde sıkıntılar var, ancak 12.adamın büyük Taraftarımızın desteği ile bu işi birlikte başaracağız beyler.

Bir parantez de Samsunspor Basketbol takımımıza ayırmak istiyorum.

Maalesef Süper ligde takımımız tek galibiyetle ligin sonuna demir atmış durumda ve gelecek için hiç umut vermiyor. Basketbol Takımımız Yönetim anlamında son 4 yıldır hep iyi yönetildi. Şimdi ki Yöneticilerimiz de çok iyi niyetli ve öz veriyle gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim bu yıl yapılan yabancı transferlerin yetersizliği,yerli oyuncuların rotasyonda eksik kalması ve takımımızın ekip olamaması büyük sorun.Bu ekonomik güçlükler içinde sürdürülebilir başarı ve istikrar için genç oyuncularında artık pro aktif bir durumda takım içinde yer almaları gerekir.Bu konuda Genel Menejer Emre Ekim ve Koç İlker Salman Hocamızı da ayrıca eleştirmek istiyorum.

Son 3-4 yıl içinde takımın sürekli oyuncu yapısı değişti ve değişiyor.Nasıl başarılıyken övdüysek, şu an ligin sonuna demir attığımızda da özellikle hocalarımızı eleştiriyorum.

İnşallah en kısa sürede de basketbol takımımız yine yeniden ayağa kalkacaktır çünkü onlarada o yakışır.

Yazıma Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü ile son vermek istiyorum sevgili okurlarım.

Bilindiği gibi Son 3 yıldır kadın basketbolu anlamında Karadeniz’de ve Samsun’da güçlü bir altyapı çalışmaları ile geliyorlar.Bu yıl İlimizi 2.Ligde temsil edecekler. Kendisini de yakınen tanıdığım Kulüp Başkanı ve eski Samsunspor Yöneticimiz, sevgili Ergin Zorlu hep veren taraf olarak Yönetim kurulundaki ekibiyle,arkadaşlarıyla çok özverili bir çalışma yürütüyor. Bu yıl 8 oyuncu dışarıdan geldi.

Altyapılarla beraber 72 Lisanslı sporcu mevcut ve bunların bir çoğu kendi okullarında burslu olarak eğitim almakta.

Evet burada asıl olarak Samsunun çocuklarına hep öncelik verilmektedir. 2-3 yıl içinde Süper Ligi bulacak çok güçlü bir organizasyon yapısıda yavaş yavaş mevcut duruma geliyor. Samsunumuza verdiğin hizmetler için teşekkürler sevgili Ergin Zorlu. Ben de yöneticisi olduğum Zorlu Koleji Kadın Basketbol takımı Spor Kulübüyle gurur duyuyorum ve Cuma günkü zorlu Mersin deplasmanında kızlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum.

Bu vesile ile Sağlıcakla,sevgiyle ve hafta sonu inşallah alacağımız puan yada, puanların mutluluğu, huzuru ile Samsunspor’umuzla kalın diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR