Her Şey Güzel Olacak'mı?

Her Şey Güzel Olacak'mı?

Şok bir golle geriye düşmemize rağmen zorlu Manisaspor engeleni aştık aşmasına'da ya sonrası? Kaptan Adnan Güngör oyundan alındığı sırada ıslıklanmasının ardından Musa Aydın hariç diğer bütün futbolcular taraftarımızla sevinemeyerek syunma odasına koştular. Bir taraftar birini protesto ediyorsa sahadaki futbolcu ona saygı duyacak ve yarın aynı durumun kendisine yapılacağının farkında olup haklıymış gibi hareket etmeyecek. İlk olarak Manisaspor'lu oyuncularla aynı alanda bulunamamak yada gerginliğin tam ortasında rol almamak için soyunma odasına gittiler herhalde dedim. Ancak Maraton tribünü "Musa takımı buraya getir, Samsunspor buraya" tezahüratları yaklaşık 20 dakika sürdü ancak ne gelen vardı nede giden. Bu konuyu fazla büyütmüyorum ve bir daha yaşanmamasını diliyorum...


Gelelim asıl konumuza. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın maçtan sonra "Burada kalıcı değilim. Hiç bir zaman kalıcı olmadım ve olmamda" açıklamaları beni ve Samsunspor taraftarlarını baya derinden düşündürdü. Hocam 1-0 yenik durumdan 2-1 maç çevriliyor. Senin maçın ardından yaptığı açıklamalar olayla hiç alakası olmayan bir açıklama. Sana Mersin'de "Hocam istifa edecekmisin" sorusuna "bu kadar basti'mi bu işler" dediğin daha dün gibi aklımda. Ee daha neden böyle ayrılık mesajı veriyorsun anlamış değilim. İstifa eden bir insan 3-0'dan 5-4 maç verirken ederdi. Sonradan kariyerini sağlama alıp işler iyi gederken etmemeli. Bizler yeri geliyor sahadaki futbolcusundan, Başkanına, Malzemecisinden, Stadyum görevlisine ve Hakemlerine kadar herkesi eleştiriyoruz. Ve bu eleştiriler hemen hemen her şehrin takımının taraftarında var. Samsunspor taraftarı futbolu çok iyi bilmesinden kaynaklıdırki eleştiriyi her zaman tam zamanında yapar ve haklıdırda.


Teknik direktörlük çok zor bir meslek diyordunuz ya hani. Şimdi size sesleniyorum sayın Kalpar. O kadar zor bir meslekte neden bu yaşınıza kadar Teknik direktörlük yaptını o zaman. Gidip emekliliğe ayrılıp neden torun sevmediniz. Hocam biz sizin şok MErsin maçından sonra hiç bir şey olmamış gibi memleketiniz Gaziantep'e gittiğinizide biliyoruz. Bizi şampiyon yaptığınız sezonun ardından Çaykur Rizespor'u ilk altıya sokamadğınızıda, Göztepe'ye dünyanın oyuncusunu alıp bir maç kazanamadığınızıda çok iyi biliyoruz. Bu nedenle herkes herşeyin farkında. Bir açıklama yapıyorsanız sonunu getirin. Üstü kapalı açıklamalarda bulunmayın. Hepiniz Esenle Kalın. Bir Sevdadır Samsunspor... !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR