Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HEDEF 2023

Ülkemizdeki TERÖR  değişik kesimlerin  değişık yorumları ile, kafalar karıştırılmaktadır. Türkiye’ deki TERÖR olaylarını İspanya’daki ETA, İrlanda’daki İRA ile bağdaştırmak tamamen yanlıştır. 125 yıldır ERMENİ kimlikli Terör olaylarını KÜRT kimliği ile birleştirme  KURNAZLIĞI  kurgulanmaktadır.

PKK teröristlerinin, genelde ERMENİ kökenli olması, Tehcir olayından bu yana, Binlerce Ermeni’nin Türk ve Kürt isimleri alarak, geçmişteki ihanetlerine rağmen, günümüze kadar, Devlet kademeleri ve özel hayatta herhangi bir ayrıma tabi tutulmadan yaşamaları, Türk milletinin İNANÇ ve Devlet olma yapısındaki EVRENSELLİGİNDEN gelmektedir.

PKK azınlığının, Güney Doğu Bölgemizde, çeşitli tehdit ve baskılar ile, Kavmiyetçilik fikrini tahrik ederek KANDIRDIĞI KÜRT  lerin, işin içine girdikten sonra, PKK çirkeflikleri, Ahlaksızlıkları, Allahsızlıkları ve VATAN HAİNLİK lerini gördükçe, nasıl çözüldüğü, ve örgüt içi katliamların çatışmalardaki kayıplardan daha büyük  boyutlarda olduğu gerçegidir.

Bu olayın, Bir zamanlar, Suriye ayagı, Yunanistan konaçlandırılması ,İran, İrak, ERMENİSTAN Sırbıstan’ yanında, ABD ve İSRAİL’in, LOJİSTİK destekleri ile  Rusya’nın günümüzdeki fiilen Suriye katiamına dahiliyeti  görülmektedir.

Ülkemizi Birinci Dünya harbiyle bölerek, 20 milyon kilometre karelik  hudutlardan , 783bin 562 kilometre kare. YİRMİ BEŞTE  BİR  ANADOLU toprağına  sıkıştıranlar, buradan da bizi söküp atmak için her türlü İHANET ve ENTRİKAYI çevirmektedirler. 

1915 de, İki milyon Kürt,Türk Müslüman’ın kanını akıtan. 1973-1984 yıllarında Dünyanın muhtelif yerlerindeki 41 DİPOLAMATIMIZI haince katleden. 100 lerce insanı yaralayıp sakat bırakan. KILIK ve KİMLİK DEĞİŞTİREREK, 40 yıldır DHKP ve PKK ismi altında 30 bini aşkın İnsanımızı katledenlere İnsan demenin dahi yersiz oldugudur.

SON DÖNEMDE, Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı  operasyonları. Ordumuzun son teknolojik silah ve teçhizatla donatılması dosta güven, Düşmana Korku vermektedir. 1923 den bu yana 93 yıllık zaman içinde, AKP dönemindeki atılım ve gerçekleştirilen projelerin, geçmişte hayalinin dahi yapılamadığıdır.” Türkler bir şey yapamaz diyen”, nesebi bozukların, yapılanlar karşısındaki geçirdikleri şok ların tedavisinin mümkün olmadığıdır. İtler ne kadar ulursa ulusun, Bu kervan yola çıkmış ve hedefine ulaşacaktır.

EMPERYALİST ve KÖMÜNİST  birleşmesinin, Malzum milletleri sömürge senaryosunun SURİYE üzerindeki oynanan oyunla ortaya çıkan görüntüsü, Suriye de öldürülen  8136 sivile rağmen sadece seyreden, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ve NATO’nun kartondan kale durumlarıdır.

Nato’nun Bosna da Müslümanlara oynadığı OYUN ile, Suriye meselesindeki sadece GÖZLEYİCİ durumu, Orta doğuda kan üzerine yapılan bir paylaşımın görüntüsüdür. Türkiye’nin yükselen yıldızı, 2023 ile bölgeyi aydınlatacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR