Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HDP KAPATILMALI ‘ MI ?

Binlerce insanımızı KATLEDEN, MAL VARLIKLARINI YAKIP YIKAN, BEBEK, KADIN, ERKEK DEMEDEN KÜRT KARDEŞLERİMİZİN CANINA KIYAN, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ ŞEHİT EDEN, bu HAİNLERİN NEFESLERİ KESİLMELİDİR.

 

Devletimizden vekilim diyerek MAAŞ alarak, Türkiye aleyhine ne kadar ihanet varsa, peşinde koşan DEMİRTAŞ ve yandaşlarının DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMALI ve işledikleri VATANA İHANET suçlarından cezalandırılmalıdırlar. Diyarbakır’ın göbeğinde, SUR’u bir savaş alanı haline getiren

 

PKK teröristleri ve bunların ağababaları ortada iken, hala bölücülüklerine değişik versiyonlarda devam eden, HDP lilerle GÖRÜŞME İSTEĞİNDE bulunmayan Sayın Başbakan DAVUTOĞLU bu kararından dolayı TEBRİK EDİYORUZ. Hayatları KAÇAKÇILIK la geçen bu zümre nin,” KAÇAK ÇAY İÇER “gider itirafının kendilerine yakışan ifade olduğudur.

 

SIKIYI GÖRÜNCE; DEMİRTAŞ’ ın, onların kullandığı uslup’a uygun KIVIRMASI’na karşılık artık kendilerinin MUHATAP ALINMIYACAĞI ve haklarında FEZLEKE oluşturulduğu kararının 

Nasıl TER DÖKTÜRDÜĞÜ nın görüntüsüdür. Bir Atasözümüz var. ÇEKİRGE BİR SIÇRAR,İKİ SIÇRAR. Sonunda yakalanır. Demirtaş’ta bütün ORYANTAL kıvırmaları, SAZ ÇALDIRILMALARI, İstanbul’un zengin semtlerindeki yürütülmelerinin arkasındaki TERÖR getirileri hepsi açığa çıktı. “ÜLKE DÜŞMANLIĞI+BÖLÜCÜLÜK” ne adına “GİZLENMİŞ ERMENİLİK” adına. 

CHP nin şu andaki üst kadrosu dikkatle incelendiğinde HDP ile olan UYUMLULUGU’dur. Kılıçdaroğlu’nun şahsında birleşen bu uyumluluk, ATATÜRK’ ün partisi adı altındaki 1938 den bu yana bütün İLKERİNE aykırı olan durumudur.

“YENİ AKİT “ Yazarı, HASAN KARAKAYA’nın KUTSAL TOPRAKLARDAKİ vefatı  vesilesiyle, Merhuma RAHMET, Yakınlarına da Sabri Cemil dilerim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR