Hasret bitti !

2005-2006 sezonunda Malatya'da  küme düşen kırmızı-beyazlı ekibimiz, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde bu hafta sonu Güngören Belediyespor karşısında alınan 3-0 'lık galibiyetle 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönmüş oldu. Tüm Samsun ve Samsunspor'lulara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Bu başarıda emeği geçen yönetime, teknik heyete, futbolcu kardeşlerimize, malzemecilerimize ve sağlık ekibimize bunun yanında  adını sayamadığımız tüm şahsiyetlere şükranlarımızı sunuyoruz. Çok önemli bir iş başardılar, ellerine, yüreklerine, ayaklarına sağlık diyorum.
Bu günler takımımız ve camiamız adına önemli bir zaman dilimi. Süper Lig'e dönmenin heyecan ve mutluluğunu zirvede yaşamak adına seneye yapılacak müdahelelerle ilgili açıklamalar yapılmamalıdır.
Sıcağı sıcağına yapılacak açıklamalar yanlış algılamalara yol açabileceğinden ligin bitmesini beklemeli çalışmalara bir müddet ara verilmelidir. Hoca veya oyuncular hakkında en azından şu dönemde konuşulmamalı mutluluğun tadını çıkarmalarına müsaade edilmelidir.
Süper lige çıktığımızın gecesinde Televizyon Programcısı Atilla Cebeci ağabeyimizin davetlisi olarak Kanal S 'de yayınlanan Spor 55 adlı programa katıldım. Programda Hüseyin Kalpar Hocanın Güngören Belediye Spor maçı sonrası yaptığı açıklamalar da gündeme geldi.
Bir insan olarak şampiyonluğun verdiği sarhoşlukla üst perdeden yaptığı açıklamalar biraz abes kaçsa da hocanın aslında bayağı dolu olduğu, yerel medyadan oldukça etkilendiği ortaya çıkıyordu.
Müsabaka sonrası spontan denilebilecek bu açıklamalar hoş görülmeli yerel medya bu konuya fazla takılmamalıdır.
Şehrimizin SüperLig arzusu ve özlemi maç bitiminde daha çok hissedildi. Çiftlik caddesi başta olmak üzere her noktada ayrı bir heyecan bir mutluluk tablosu vardı. Bu tablonun seneye devam etmesi ve artık yerelden ulusala taşınmanın verdiği heyecanla güzel günlerin bizi beklediğini hissediyorum.
Evine hoşgeldin Samsunspor'um…

ADAM OLMAK!

Çevrende herkes şaşırsa,
Bunu da senden bilse,
Sen aklı başında kalabilirsen eğer,
Herkes senden kuşku duyarken, hem kuşkuya yer bırakır,
Hem kendine güvenirsen eğer,
Bekleyebilirsen usanmadan,
Yalanla karşılık vermezsen yalana,
Kendini evliya sanmadan
Kin tutmayabilirsen kin tutana,
 …
Rudyard Kipling'in yazdığı ve devamında ''adam''larla  ilgili düşüncelerini dile getirdikten sonra  ;
Üstelik oğlum, adam oldun demektir... son dizesi ile final yaptığı şiirinde ne kadar da bizden bahsettiği, bizi tariflediğine takıldım. Şiirin devamını okuyarak sizde bana hak vereceksiniz. Toplumumuzda adam gibi adamların sayılarının artması dileği ile herkese iyi haftalar dilerim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR