Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HAK ve BATIL YOLLAR

YOL. Bu gün insanların tercihleri sayısal olarak da biliniyor. SEÇİMLER bunun en açık göstergesi. ADALET ve KALKINMA PARTİSİNİN l6 yıllık KESİNTİSİZ iktidar olmasındaki hikmetin, KADERİN bir YAZGISI olurken, Elbette ki, SAĞ DUYULU MİLLETİMİZİN tercihi olarak ortaya çıkmaktadır.

 

Yukarıdaki listelenmiş tasnifte, İKTİDARA EVET DİYEN taraf lar ile, 16 yıldır başını CHP nin çektigi MUHALEFET ve İHANET guruplarının nasıl da HAÇLILARIN GÖLGESİNDE birleştikleridir. Siyonistlerin başını çektiği, KATOLİK ve PROTESTAN kiliselerinin organize ettiği, Yüz yıllardır içimizde ÜLKESİNE DÜŞMAN üretmek için MİSYONERLİK, MASONLUK, PARTİ ve nice isimlerle DERNEK ve VAKIF adlarında YIKICILIK FAALİYETİNDE BULUNANLARIN İSİMLENDİRİLDİGİDİR.

 

Ulkemizde bu işlerin başında görülen BARON lakaplı İŞ ADAMI görünümdeki KIRIPTOLAR bilinip, Zaman zaman kendilerini GÖSTERMEK ihtiyacının NEFSANİ bir istek olarak ortaya çıkışları, KİLİSE ve BARONLUK KOLKOLA pozlarıyla gazete ve medyaya yansıdıklarıdır.

 

Üsteki bu listede unutulan bir gurup daha var. Bunlara MÜNAFIK ismini vermemiz lazım. Cehennemde KAFİRLERDEN daha alt kademede, Ateşin daha kızğın olan bir mevkide cezalandırılacak MÜNAFIKLARIN örneklerini bugün çokça görüyoruz. Uzun yıllar evvel, gazetecilik,Sendikacılık da yapan bir tanıdığım vardı. Aşırı SOLCU FİKİRLERİ savunan birİ idi. Bir zaman sonra SAKAL bıraktığını, sırtına CÜPBE takarak ortaya çıkışını gördüm. Kendine bune hal diye sorduğumda, Siyaseten bu şekle girdim dedi. Bu gün ise, bunların bir araya gelerek, SİYASİ PARTİ tabelaları altında, SİYASET yapıyoruz diye bir araya gelişlerinin, Söylemleri ile uyuşmadığıdır. Bir tanesinin, HAVRALARDA-KİLİSELERİN GİZLİ MAHVELLERİNDE, SIRALARINDA PAPAZ ve HAHAMLARLA birliktelik içindeki görüntüleri, bir diğerinin BATIYLA OLAN MÜCADELEMİZE RAĞMEN, hala onlara bağlı olmamız lazım geldiği yolundaki söylemleri, TASNİFİN bir yakıştırma dan öte, kendi kimliklerini ortaya çıkartmanın örneklerini verdiğidir.

 

TÜRK MİLLETİNİN BATININ BÜTÜN GÜÇLERİNE RAĞMEN, VAR OLMA MÜCADELESİNİ VERDİGİ BİR ZAMANDA, HAÇLI BESLEMELERİNİN BİR YILAN GİBİ, ZAMAN, ZAMAN BAŞLARINI GİZLENDİKLERİ İZBE MAHFİLLERDEN ÇIKARTMALARI, ONLARA VERİLEN VAZİFENİN GEREĞİ OLDUĞUDUR. Gezi olayları ve arkasındaki güçlerin hala kıpırdanış içinde olmaları, Barındırdıkları militanlarını da sahneye sürdükleridir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR