Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İHANETLER 

Yeni nesil bazı şeyleri elbette ki bilmiyor.1964 Kıbrıs Barış Harekatına neden lüzüm oldu. Kıbrıstaki Rumların oradaki Türkler üzerine uyguladıkları ŞİDDET yüzünden, Bu işlerin başında da, MAKARİOS adındaki bir Rum Papazı vardı. 

Kurdukları ÇETE lerle Kıbrıs Türklerine zulum ve iskenceler yanı sıra KATLİAMLAR  da yapılıyordu. Türk evleri basılıyor, Kadın ve çocuklar katlediliyordu. Türk kamu oyun, Dr. FAZIL KÜÇÜK” ün beyanları ve hatta Türkiye ye gelerek yaptığı meydan mitinglerinden bir tanesi de SAMSUN da yapılmıştı.

Ne varki biçak kemige dayanmış, Silahlı Kuvvetlerimiz, harakat için, Askerlerimizi gemilere doldurarak Kıbrıs a dayanmış ancak ÇIKARMA GEMİLERİMİZ olmadığından Askerimiz adaya çıkamamıştır. Hava dan yapılan müdahalede, CENGİZ TOPEL adlı bir Askeri Pilotumuz şehit düşmüş, bunun anısına 56 lardaki bir otobüs durağına , Belediyemizce CENGİZ TOPEL durağı ismi verilmiştir. 

d1-003.jpg

MAKARİOS. ELİ KANLI KATİL PAPAZ. Olarak Türk Kamu oyunca bilinirken,  
CHP li İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimlerde CHP nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gündeme getirilen EKREM  İMAMOĞLU ! nun, diktirdiği MAKARİOS heykeli anlamlıdır. 

TÜRK DÜŞMANI,ELİ KANLI, KATİL Protestan Papazının işlediği onca cinayete rağmen, HEYKELİNİN YAPTIRILMASININ TÜRKLÜĞE HAKARET OLDUGUDUR. Böyle sapık ve Cahil veya bilinçli VATAN HAİNLERİNİN İstanbul gibi bir şehre, Büyük Şehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesi, Ancak CHP gibi, Temelde ÜLKE DÜŞMANI bir partiye yakışan bir karar olduğudur. 

d2-001.jpg

1950-1960 DEMOKRAT PARTİ SAMSUN MİLLET VEKİLİ , ESKİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI. İMANLI, İNANÇLI bir yigit. ALLAH” ın RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR