HAÇLI RUHU HORTLUYOR

HAÇLI RUHU HORTLUYOR

Evet Dostlar… Kudüs'ü nasıl kaybettik? Neden kaybettik! Kudüs'ü ne zaman kazanabiliriz?

İşte bu soruları cevapları bizi Cumartesi günkü Paris Yürüyüşüne hazırlar. Kimler yürüdü? Niçin yürüdü? Yürüyüşün sonu neler olabilir?

Hepiniz biliyorsunuz dostlar… Tarihi hep birlik okuduk. Okullarımız kitaplarında Yunanı kötülemek suçtu. Ders kitaplarımızda Batı düşmanlığı asla olamazdı. Lozan'ın ruhuna aykırıydı. Gizli andlaşma maddelerine aykırılık olurdu.

Aç Tavuk Kendini Buğday Ambarında Görür… MHP'liler gibi… CHP'liler gibi… 2023 diye bir ülkü arkasından koşmadan…  günlük, ütopik hırsızlık… yolsuzluk uydurmalarıyla uğraşıp Kudüs'ü yad ellere bırakanlardır

2023 mü? Kardeşim o, bir yüzyıl savaşıdır. Milli bir projedir. Üçüncü Köprüsü var… Üçüncü dev Havalimanı var… inşallah Kanal İstanbul başlangıcı da var.

İşte İstanbul'un Fethi… İşte Kudüs'ün Fethi… bu yüzyıl savaşıyla olur.

Çalışıp didinerek böyle yüzyıllık yaşam savaşı vermektense, , çalışıp çabalamadan… bir sürü hayaller kurarak… amaçlarına ulaşabileceklerini sananlar Haçlı ordularına yenilmişler.  Kudüs'ü vermişlerdir.

Çalışıp çabalamadan hiçbir amaca ulaşmamız ne mümkün! Kaburgalı olacaksın. Dik duracaksın… Yüzyıllık stratejilerle milletinin teveccühünü kazanacaksın. İstanbul'u fethedecek genç nesil yetiştireceksin. Kudüs de fethedilecek.

Allah cc Nisa/123'te şöyle buyuruyor:

“Ne sizin ütopik kuruntularınız, ne de sözde Kitaplıların ütopik kuruntuları! Kim küfrünü dışa vurursa onun karşılığını alır”…

Sözde Kitaplılar kimdir? Fransa'dır… Amerika'dır. CİA'dır. Ülkemiz politikaları üzerinde… MHP ve CHP politikaları üzerinden sahip olmaya çalışan Amerika… Fransa… Almanya var! NATO gibi… AB gibi hayallerle günübirlikçilerimize göz kırpıyorlar.

Örneğin ABD Büyükelçisi Kılıçdaroğlu'nu; Parti grup toplantısı sırasında ziyaret edebiliyor. Ütopik hayaller peşinde koşuyorlar.

Misak-ı Mili topraklarımız Kudüs ile buharlaştırıldı.  Gerçekleri görmeden… İslam'a dayalı beklentiler sergilemeden ütopik ülkülerle kendimizi avutmayalım.

Uhud savaşını iyi hatırlayın. Ne zaman kaybedildi? Okçular tepesindekiler; ganimetlere dadandıklarından kaybedildi. Düşman tam yenilmişken… henüz askerler savaş meydanından ayrılmamışken; ganimetlere ağızları hemen sulandı.

Peygamberimiz sav;   Okçular, yerlerine yerleşti.  yanlarına vardı:

      «Bizi, arkamızdan koruyunuz! Biz, düşmanın arkamızdan gelmesinden korkarız!

      Yerinizde durunuz ve buradan hiç ayrılmayınız! buyurdu ve ekledi:

      “Bizim, onları bozup hezimete uğrattığımızı, ordugahlarına daldığımızı görseniz dahi, yerinizden ayrılmayınız!”

     “ Bizi, öldüreceklerini, öldürdüklerini görseniz dahi gelip bize yardımcı olmayınız ve onlardan bizi korumaya çalışmayınız!”

      “Size yöneldikçe, düşman süvarilerini oka tutunuz! Çünkü, süvariler, atılan oklara doğru gelemezler!”

      Okçulardan bazıları, birbirlerine:

      «Ne duruyorsunuz: Allah, düşmanı, bozguna uğrattı. Şu kardeşleriniz onların ordugahlarında ganîmet toplamağa koyuldular. Siz de müşriklerin ordugahına giriniz. Kardeşlerinizle birlikte ganîmet toplayınız!» dediği gibi üşüştüler. Yenildiler. İşte bugünkü günübirlikçi partilerimiz.

Sözde kitaplılar, Köprümüzden korktu. Havalimanızdan korktu. İslamofobi dedi tutturdu. Müslümanları barbar dedi durdu. Oradaki camilerimize saldırdılar.

Almanya'daki militanların da Fransa'yı örnek alarak harekete geçmesi fobisiyle polis yanında asker bile caddelere…. Sinagoglara konuşlandırılıyor.

Uzun vadede Kudüs elden çıkarıldığı gibi aşırı dinci dedikleri de pes diyecekler.

Cemaatler slogancılaşmamalı… kurumsallaşmalı… markalaşmalıdır. Siyon,st G,zl, Cemaatleri gibi.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Salih Parlak Arşivi
SON YAZILAR