Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GÖLGE OYUNU

d1-002.jpg

Yüz yıla yakın bir zamandır, ORTA DOĞU yu SÖMÜREN batılı devletler, yaptıkları soygunlara doyamamaktadır. Korsan bir millet olan İngilizlerin, UZAK DOĞU soygunları,MISIR,  Hindistan, Bengaldes ve Pakistan olarak görülürken, Bundan yön bulan ABD  ve yandaşlarının, JAPONYA, KORE ve peşinden VİETNAM , Kamboçya’yı  işgal girişimleri, Bölge halklarının direnişi ile kırılmıştır. Her ne kadar, HOLLYWOOD   SİYONİST filim sektörü, ABD nin VİETNAM YENİLGİLERİNİ , RAMBO film dizileri ile hayali bir şahısla kendi kendilerini tatmin, diğer insanları da, uyutmayı  SOĞUK BİR KAVAŞIN gösterimleri olarak sunmuştur.

 

ULUSLAR ARASI  SİYASETİ, POKER masasındaki bir oyun gibi zan edenlerin, SURİYE ve ESAT için FÜZELERİMİZ geliyor, çıkışının, GEÇEN 48 SAATE  RAĞMEN BLOF  olarak çıktığı dır. AKDENİZ’de YUNAN  JOKER ’ini,  istediğinde kullanan ABD ve AB ülkelerinin, KIBRIS çevresindeki DOGALGAZ ve PETROL rezervlerinin üstüne oturmak için yaptıkları SURİYE MANEVRASI  FİYASKO ile sonuçlanmıştır.

 

BİZ BU GEMİLERİ ÇANAKKALE ‘ dede görmüştük. BATIŞLARINI da izlemiştik. Kıçı kırık YUNAN ‘ı kullanarak GÖLGE OYUNU oynayan, ABD ve AB ülkelerinin KARTON’ dan askerleri ile yapabilecekleri hiçbir şeyin olmadığıdır. YÜKSEK YERE ÇIKIP KENDİNİ BÜYÜK GÖREN İNSANLARIN ALÇAKLIĞI, ALTLARINA KONAN TAKOZLA YOK EDİLEMEZ.

ROMALILAR  devrinden itibaren kullanılan PARALI  ASKER  siyaseti İNSANLIK İÇİN BİR YÜZ KARASI iken, bunu BATILI DEVLETLER  daima kullanmışlardır. KATİLLER SÜRÜSÜ, İNANÇSIZ, PARA İÇİN MASUM İNSANLARI ÖLDÜRMEYİ KENDİLERİNE İŞ EDİNENLER, ne var ki, DAVALARINDA HAKLI, İNANAN İNSANLAR KARŞISINDA DAİMA  YOK OLMAYA MAHKUM  OLMUŞLARDIR.  YIĞINLARCA ÖRNEKLERİ TARİHTE VARDIR. Son örnekleri  ise, TSK NIN ZEYTİN DALI harekatındaki, PKK nın 5000 ölü ile doldurduğu FRANSIZ yapımı  BETON çukurlarıdır.

Yukarıdaki resimdeki gibi, Kedi kadar çürmü olan, Batı’nın kendini ASLAN gibi gösterip insanları kandırması, İNGİLİZ  oyununun temelini oluşturmaktadır., DEVŞİRME milletlerden ABD nin 72,5 buçuk insanlardan oluşan varlığının da aynı oyunun devamı dır.

TURUMP un, bu işte ki, oyunculuk rolü FOS çıkmıştır. Yaptığının BLOF olduğu görülmüştür. Karşıdan gelecek tehditlerden korkarak KIBRIS etrafında könuçlanmış hantal donanmasının masraf  faturasını  , Borç batağındaki YUNAN’ a KESECEĞİ ı, ancak  kimin ödeyeceğidir.  

(MİRAÇ KANDİLİNİZ  ALEM’İ  İSLÂM  HAYIRLARA VESİLE OLSUN )

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR