Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Geçmişten ders alıp aynı hataları yapmamak

Geçenlerde TFF yeni sezon öncesi lig takımlarıyla bir toplantı yaptı ve toplantıda bu sezon küme düşen takımlar yoktu, toplantı sonucu yapılan açıklamada 2012-2013 futbol sezonunun 34 hafta süreceği belirtildi. Bu, ligin 18 takımla yeni sezona başlanacağı anlamındaydı. Yani bizim beklediğimiz veya bekletildiğimiz gibi lig 22 takımla devam etmeyecek. Şimdi de camiamız; Mersin İdman Yurdunu' nün Giresun sporla yaptığı ve 2-1 lehine sonuçlandığı karşılaşmada şike iddiasının etik kurulunca kabul edilip, Mersin'in en az 12 puanının silinmesini beklemektedir veya bekletilmektedir.. Beklemek veya birileri tarafından bekletilmek, tıpkı sezon içinde Petkoviç hocayı kulüpten uzaklaştırmak için haftalardır bekletildiğimiz gibi !!!! Çok merak ediyorum bekletildiğimiz zaman içinde kimlerin eline ne geçti ?????? Hata üstüne hata yapan 11 kişi kalan yönetimimiz mayıs ayının 29 da toplantı yapıp rotamızı belirleyeceklermiş. Eğer şimdiye kadar rotamızı belirleyemedikse HEPİMİZE HAYIRLI İŞLER !!!!!!
Yankı ŞENGÜN —Samet Hasan YILDIRIM— Halil İbrahim PEKŞEN— Aykut ÇİFT —Aykut TOPAL - Yasin UZUN - Murat Can ÖNCÜ- Furkan KÖSE- Saffet Gurur YAZAR… Dokuz tane alt yapıdan yetişen bu gençlerin isimlerini şu son 6 hafta da oynadığımız karşılaşmada duyduk ve gördük. Çoğu spor adamlarımızın ''Çok yetenekli '' dedikleri bu gençlerimizin acaba hangisini öne çıkartıp ''İşte bu '' diyebileceğiz. Bence hiç birinin ismini bir daha ne duyup ne de görebileceğiz, tıpkı  5-6 yıl önceki gençlerimiz gibi... Bir hatırlayalım mı kimler vardı… Tanju Conlar— Saffetler— Sefalar— Armağanlar— Hüseyinler ... daha aklıma gelmeyen bir sürü isim ki bu çocuklar altyapıda Türkiye şampiyonu olmuş pırıl pırıl gençlerimizdi. O zamanlar da bu gençlere, şimdi ki gibi övgüler yağdırıyorduk ama ne oldu... hiç birini takımda görebildik mi?
Sayın Kazım Başkanımıza nacizane bir tavsiyem var; Başkanım ilk önce futbolcu seçimini yapacak olan seçicileri özenle seçin. Tesislerde internet odası kurup da oyuncu beğenen seçicilerden uzak durun ve ne olur geçmişten bir ders çıkartıp aynı hataları yapmayalım ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR