FotoKritik


Sonbahar fotoğrafları çekmek için “kayıp vadi” Erfelek yollarındaydık. Otobüsümüz, Erfelek de öğle ve akşam yemeği yerine geçecek kahvaltı için mola verdi. Kahvaltı organizasyonunu üstlenen Abdurrahman hoca 25 kişilik guruba mükemmel bir ziyafet sofrası hazırlatmıştı.
Kahvaltı sonrası, Hüsniye ve Meral hanımın “gözleme” stoku yaptıklarını gördüm, günün ilerleyen saatlerinde bende nasiplenirim! Düşüncesiyle sustum ancak benim payıma bir şey düşmedi.
Bursa deplasmanında olan üstat Volkan ile son anda rahatsızlanan Mustafa hoca bu gezide yoklardı.
Gurubun komandosu, diş hekimi Arzu"nun bagajdan üzerine tripot düşmesi, sanki bir komploydu, zira tripotu oraya Mecit"in yerleştirdiğini görenler vardı. Şelaleler bölgesinde, halatla tırmanışta Pınar-Rukiye ve Songül"e koçluk yapan Erdem hoca nedense bu tırmanışta kayanları, düşenleri hiç konu etmedi…
Behçet öğretmenin kasıklarına kadar uzanan avcı çizmesi gurup içerisinde moda olursa hiç şaşmam. Dr. Hakan"ın yatarak nişan vaziyeti alıp su damlacıkları üzerinde dakikalarca fotoğraf çekmesi, gurubun ağa babası, Murat beyin dönüşte otobüsten indikten sonra geride kalanların hemen dedikoduya başlamaları da enteresandı, iddiaya göre Murat bey, gezi masraflarından artan para ile (40YTL civarında) kendisine plazma bir televizyon ve son model bir cep telefonu almayı planlıyormuş, sus payı olarak da bir dahaki gezide guruba çay ısmarlayacakmış…
Arkadaşlar gün içerisinde çok güzel çalışmalar yaptılar,birbirinden nefis fotoğraflar çektiler. Eğer fotoğrafa meraklıysanız, internetten “FotoKritik” e girip çalışmaları görebilirsiniz.

İZZET KÖKSAL

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR