ERKEN FİNAL

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor için çok büyük önem arz eden karşılaşma olarak görülen lider Sarıyerspor'la karşılaşacak.

7 hafta üst üste kazanan ve kaybetmeyen Kırmızı Şimşekler ne yazıktır ki kendi evinde acı bir mağlubiyet alarak, hem şampiyonluğa gölge düşürmüş hem de puan kaybederek rakiplerinin gerisinde kalmıştır.

Bu ligi hafife alanlar yanılıyorlar. Zorlu takımlar var. Yılport Samsunspor için de kuvvetli takımlar var. Çok dikkat edip rakip küçümsememek gerekiyor. Pazar günü İstanbul deplasmanında lider Sarıyer'le erken finalde karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler bana göre çok hayati bir müsabakaya çıkacaklar. Resmen 6 puanlık bir maç olacak.

Yılport Samsunspor'un bu hafta itibariyle rakip kim olursa olsun, şartlar ne olursa olsun puan kaybetme tahammülü olmadığını hissediyorum. İstanbul'da Sarıyer teknik direktörü ile yaptığım telefon görüşmesinde bana bu maça çok önem verdiklerini ve camia olarak Samsunspor'u bekledikleri, kaliteli, zevkli ve heyecanlı bir mücadele olacağını söyledi. 

Gerçekten Sarıyer bu maça çok iyi bileniyor. Tedbir almak zorundayız. Bu maçı kazandıkları takdirde kendilerini şampiyon ilan edecekler. Yılport Samsunspor cephesi ise geçen hafta kendi evinde Keçiörengücü karşısında bir kaza geçirdi ve bu kaza sonrası camia ve futbolcular olarak çabucak toparlanıp kendilerine gelerek eski başarıları yakalayabilmek adına antrenmanlarda adeta hırs küpü oldular. 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, camia olarak taraftarlarla birlikte İstanbul'daki bu deplasman maçından kayıpsız döneceklerini ifade ederek, takımımız her zaman bu maça kendisini hazır hissediyor diyerek duyulan güveni ifade etti. Teknik direktör Taner Taşkın ise çok iddialı konuşarak; bu takım ve bu kadro ikinci ligin en kuvvetli en kuvvetli şampiyon adaylarının birisi olduğunu her kesim tarafından anlaşılmalıdır dedi. 

Takımda Ercan Yazıcı sakat, onun dışında herhangi bir eksik yok. İstanbul deplasmanında Sarıyer karşısında, Yılport Samsunspor ideal kadrosuyla sahada yer alacak. İstanbul'da yaşayan ve çevre illerden gelecek olan taraftarların stada nasıl gireceği ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Samsunspor taraftarlarına Sarıyer camiası 240 kişilik yer organize etmiş. Tahminime göre, bu maça yaklaşık 3-4 bin Samsunspor taraftarının stad çevresine geleceği hesap ediliyor.

Bu müsabakanın futbolculara fazla abartılmadan, rakibi fazla büyütmeden intikal ettirilmesi gerektiğine inanıyorum. Normal bir maçmış gibi davranmak, futbolcuların üzerindeki paniği ve heyecanı azaltacaktır.

Ben ise bu köşemden iddialı konuşuyorum. Yılport Samsunspor geçmişte olduğu gibi, Sarıyer'i kendi evinde devirerek 3 puanla Samsun'a döneceğini umut ediyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR