Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Dostluk kazandı


     Evet, gerçektende yazımın başlığında da bahsettiğim gibi 'Dostluk kazandı'. Hemde ne dostluk. Çok temiz, centilmence geçen bir müsabaka, hele hele maçın son 10 dakikasında yapılan güzel hareketlere sadece şapka çıkartmalı, işte yapılacaksa böyle güzellikler yapmalı ve futbola renk katmalısın diyorum.
 
     Taraftarlarımız tarafından günler öncesinde yapılan açıklamada bazı taraftar gruplarımızın Samsun'dan Diyarbakır'a maça takımlarını desteklemek için gitmek istemeleri ister istemez insanlarda apayrı bir heyecan yaratmıştı. Nedeni ise sözde kavgalı ve küs olduğumuz düşünülen Diyarbakırspor'lu taraftarlarla orada buluşup, herkes birbirine başarı dileyecek ve tüm Türkiye'ye sporun ve futbolun dostluk ve kardeşlikten ibaret olduğunu hatırlatmak istemişlerdi, aslında. Ama gelin görün ki, işi sadece insanların emniyetini sağlamak olan ve Diyarbakır'a gelmek isteyen taraftarlarımızın önlemini alarak, stada götürmesi gerekirken, adeta gelmemeleri için her yolu deneyen Diyarbakır emniyeti ve valiliği buna izin vermeyince tüm bu güzelliklerde sadece düşüncelerde güzel bir anı olarak kaldı.
 
     Gelelim maçımıza... Açıkça söylemek gerekirse buradan futbolcu kardeşlerime bir hatırlatma yapmak istiyorum: "Arkadaşlar, futbolda ve yaptığınız her işte öncelikle karşınızdaki takım yada insanlar ne halde olursa olsun onlara da kendinize duyulmasını istediğiniz saygıyı göstermek ve duymak zorundasınız. Yani ciddiyetlikle işinizi yapmaya devam edecek, 2. yarıda oynamış olduğunuz güzel futbol gibi 3 puanı alıp döneceksiniz." Açıkçası ilk yarı oynadığımız futboldan dolayı biraz utandım ve üzüldüm. Nedeni ise biz lideriz. Biz Samsunspor'uz arkadaşlar. Çok şükür ki gerçek futbolumuzu 2. yarıda gördük tabiki bir de bunda en önemli etken Hüseyin Kalpar'ın ilk yarıdaki hatasından dönüp Dilaver'in yerine oyuna Turgay'ı almasıydı. Turgay'ın oyuna girmesiyle orta sahaya yardım daha iyi gelince sonuçta böylelikle kaçınılmaz oldu.
 
     Evet, gerçektende sonuç çok güzeldi. Artık averajımızı da puanımızı da çok iyi düzelttiğimizi düşünüyor ve sizlerden önümüzdeki hafta karşılaşacağımız yine 'yeşil-kırmızı' renkleri olan Karşıyaka önünde de daha güzel futbol oynayarak böyle 5-0 gibi sonuçları istiyor, bizleri mutlu etmenizi temenni ediyorum.
 
     Buradan yazıma son vermeden maçtan önce ve sonra takımımızı trübünlere çağırarak, alkışlayan hem protokoldeki hem de diğer trübünlerde bulunan Diyarbakırspor taraftarlarına da bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak teşekkürlerimi sunarken, olay çıkabilir diye taraftarlarımızın Diyarbakır'a gitmesine de engel olanları da büyük bir üzüntüyle kınıyor ve haftaya Pazar saat 19:00 da 19 Mayıs trübünlerinde buluşmak dileğiyle sizleri Allah'a emanet ediyor, hoşçakalın diyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR