Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DİN DÜŞMANLARI

      Başörütünün ilk düşmanı olan ŞEYTAN, sonradan peydahladığı taifesi ile, Adem çocukları üzerindede etkisini yapmıştır. Evlenmeyi ve  meşru sınırlarda eş edinmeyi emreden  Dinimiz, ve Şeriatımız Aile oluşturmanın güzelliklerini bize bildirirken, Yaratılış itibari ile eşe muhtaç olan bütün mahlukatın  bir düzen içinde,neslin devamını sağlamaktadır.

Besmele’nın sırrı altında oluşan hayırlı  işlerle birlikte, eş ve birleşme ve çocuk edinme sürecinde, iyi insan tipi ortaya çıkarken, Besmelesiz ve Şeytanın ortak olduğu birleşmelerden ortaya çıkan, Hayırsız insanların da, fıtratlarına uygun işlerle ortaya çıkmaları tabiatlarının icabıdır.

Şeytan ile şekillenen kötülüklerden birinin de, konumuz olan Başörtüsü, Dinin emirleri içinde yer alırken, karşı çıkanların BAŞÖRTÜSÜ İLE DİNE KARŞI ÇIKIŞLARININ göstergesi olmuştur.

Şeytan’ın temsilciliğini yapan insanlardan birinin’de icraatı ile ispat-I vucut eden bir zamanların Cumhuriyet Gazetesi Karikatürist’I TURHAN SELÇUK ‘un 

19.04.2006 daki BAŞ ÖRTÜLÜ DOMUZ karikatürü ile kendini ispatlarken. Küfür cephesinin dün olduğu gibi gibi,bugünde durmadığıdır.

         

Selçuk biraderlerin Cumhuriyet gazetesinde bir ömür boyu Abdülcanbaz tiplemesi ile sarf ettikleri küfürler ile, DOMUZ kafasına geçirilmiş “BAŞÖRTÜLÜ DOMUZ “karikatürünün, onları taşıdığı ATEŞ MEKANININ, pis kokuları hala bu günlere kadar ulaşmaktadır.

Sağ tarafta ,Hayırlı insanların Allah  (c.c) emirlerine uyan  yaşayış ve halleri ile, öldükten sonra  dahi hayırla yad edilmesine vesile olan eserleri ile; Sol da yer alan,  bu küfür ehillerinin söyledikleri ve çizim haline getirdikleri KÜFÜRLERİ’nin hala bazılarınca benimsenip yad edilmesi de,onlara yüklenen AZAB yükünün artması olarak bilinmektedir.

 

 

 

 

                    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR