SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR

Ptt 1.lig de mücadele eden Kırmızı Şimşekler 8 hafta galip gelememenin verdiği piskoloji ile ligde ne yazıkki zorlu günler geçiriyor.. Sahaya futbolcu sürme seçiminde Halen Ümit Özat ın yaptığı tercih hataları devam ediyor.. Şimdi soruyorum sevgili Kenan Yelek hocama. Senin stoperin Fatih saka mı ? Değil mi ? sakat değil ise neden tercih edilmiyor, oyuna sokulmuyor.. Orta sahanın beyini Taha ne yazıkki son haftalarda hiç alışkın olmadığı bir pozisyonda oynatılarak resmen hataya sürüklendi..

Final maçında yaptığı faulün aynısını ne yazıkki Adana deplasmanında da yaptı ve takımın gol yemesine neden oldu. Taha nın ısrarla stoper de oynatılmasına aklım ve mantığım ermiyor.. Ekigoho nun fazla top tutması ve topla çok oynaması Samsunspor un sahada bir kişi eksik bırakıyor.. Sayın Kenan Yelek hocam Musa Aydın seninle birlikte geçmişte beraber bir çok maça maça çıktığınız bu kaptan ı neden kadroda tercih etmediğini anlamış değilim..

Ekigho da ısrar edilmesi ve bu oyuncunun üzerinde durulduğu kadar kendi evladımız Samsun un çocugu olan Alperen üzerinde ısrar edilseydi. Bugün bu çocuk bu ligde gol kralı olurdu.. Şimdi gelelim Samsunspor da en eksik olan tarafa.. Teknik direktörlük konusuna.. Ortada bir çok isiler dolaşıyor. Yönetim siz ne iş yaparsınız ? Elinizi neden çabuk tutma alışkanlığınız yok.. Kala kala geride 15 maç kaldı.. Atı alan üsküdarı geçti.. Paranız yoksa çıkın kamaoyuna açıklayın..

Kulaklarınızda telefonla bugün oluyor yarın oluyor diyerek pozlar vermeyin.. İş yapın iş görün.. Samsunspor taraftarı ve Samsun halkı sizden müjdeli haberler bekliyor.. Yönetiminde hakkını yemek istemiyorum aslında.. Zor şartlarda parasız ve pulsuz Şehir desteğini arkasına alamayarak görev yapmaya devam ediyorlar.. Şuanda başka bir Yönetim olsaydı.. Çokkktannn Samsunspor u bırakıp gitmişlerdi.. Ben 50 yıldır Samsunspor u takip eden bir spor yazarı olarak bütün başkanlarla çalışma imkanı buldum..

Hiç bir Yönetim sizin ezildiğini borç altında çalışmaladılar.. Gaziantep BŞB. ADana BŞB si takımlarını ayakta tutarak yardımlarını devam ettirirken, Bizim Büyükşehir Belediyemiz Samsunspor a neden yardım eli uzatmadığını halen anlamış değilim.. Bakın size gerçekleri söylemek isterim. Tecrübem konuşuyor.. Bir gün mutalaka duyacaksınız. Bu yönetimde istifa etti diye.. Mali sorunlar bu yönetimi sıkıştırıyor.. Elleri kolları bağlı bekliyorlar.. Transfer tahtan kapalı ve mevcut sporcularla yola devam ediyor.. Yarın geçen sezon olduğu gibi futbolcular da para para diye diretirlerse bu iş çığırından çıkar.. Ben iyi bir Samsunspor lu olarak bu köşemde yüreğimin sesini dinleyerek sizlere seslendim.. Bu takımın refat içinde, Borçsuz ve kafası dik bir şekilde Türkiye nin takımı olması arzusu içerisindeyim.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR