Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

DAHA İYİSİ OLABİLİRDİ ÇÜNKÜ BİZ YILPORT SAMSUNSPORUZ BEYLER

Evet sezonun en önemli maçlarından biri olarak kamuoyunda öngörülen ve kabul edilen Eyüpspor maçı öncesi tüm taraftarlarımız takımımızdan mutlak galibiyet bekliyorlardı. Maçtan günler önce satılan bilet sayılarına bakıldığında maç günü muhteşem bir atmosferin bizleri bekleyeceği günler öncesinden belli olmuştu. Şehir havaya girmiş aylar sonra bu kadar istekli ve arzulu bir şekilde stadyumun yolunu tutmuştu. Öncelikle yazımın detaylarına başlamadan önce BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA çok teşekkür etmek istiyorum birkez daha tribünleri doldurarak 90 dakika susmadan takımına destek olarak büyük bir alkışı hakediyorlar.
Gelelim saha içerisine; Bayram Bektaş hocamız ligin ilk haftasında Altay deplasmanında kazanan kadroyu bozmadı ve Eyüpspor karşısına da bu ilk 11 ile çıktı. 

whatsapp-image-2022-08-23-at-12-17-28.jpeg

Maçın ilk 20 dakikası etkili olan taraf bizdik oyunu rakip sahaya yıkıp sağ ve sol kanat hücum organizasyonları ile rakip kalede gol aradık,net pozisyonlara girmemize rağmen bir türlü istediğimiz o golü bulamadık .Savunma arkamıza atılan uzun topta Yusuf Abdioğlu'nun kademe hatası yüzünden gelişen Eyüpsporun atağında Eze maalesef takımını öne geçiren golü attı yani kalemize gelen ilk isabetli şut gol olmuş oldu .

Neyseki çabuk toparlanan takımımız kornerden golü bulunca ilk yarıda 1/ 1 berabere tamamlanmış oldu bunlar çok normal yorumlarım sevgili okurlarım. Gelelim şimdi asıl  yorumlara bakın yine diyorum bizim iki stoperimizde uyumsuzlar ve ağır kalıyorlar neden Osmanı  çekmiyorsun stopere kendi yerine Bayram hocam geçen hafta siz demediniz mi Osmanı stoperde oynatabiliriz diye maç sonunda kendi açıklamanızı dinledinizmi bilmiyorum yada yazılı olarak okudunuzmu Allah aşkına hocam 2.devredeki oyunu ve temposunu orta sahadaki dağınıklığı bize bir anlatırmısınız inanınki buna çok seviniriz.

Bakın maç içinde dakika 75'i gösteriyor sahaya bakıyorum her iki takımda maç bitsede gitsek havasındalar vallahi nedesek az. Tamam Eyüpsporlu futbolcular yata kalka 1 puan almanın hesabı içindelerde peki bizimkiler neyin içindeydiler size bir çift sözüm var sizin derdiniz ne arkadaşlar bassanıza rakibe ortada ve ileride neyi bekliyosunuz davetiyemi bekliyorsunuz galiba farkında değilsiniz ama sizler çok kaliteli ayaklarsınız bir önce bunun farkına varmanızı istiyoruz lütfen kendinizi inkar etmeyin beyler.

Aslında normalinde bakınca  moral bozmaya gerewhatsapp-image-2022-08-23-at-12-17-28-1.jpegk yok,neticesinde şampiyonluğun en ciddi iki rakibi birbirleriyle karşılaştı artıları bir kenara koyup, bir an evvel eksilerimiz neler onlara yoğunlaşmalıyız

Tamam rakipte çok güçlüydü onlarda Şampiyon adayılar henüz daha yolun başı kaybedilen pek bişey yok dicemde biz geçtiğimiz sezonlarda averajla Süper ligi, puan farkı ilede playofu kaçırdık sonra yine yandı keten helva demeyelim bunuda dip not olarak  hatırlatmak isterim.
Bakalım ilerleyen 3 maçta bizi neler bekliyor hep beraber göreceğiz inşallah iyi ve güzel rüyalar görürüz demek istiyor ve bunada inanıyorum.

whatsapp-image-2022-08-23-at-12-17-28-2.jpeg

Birde maçın genelinede bakacak olursak Koskoca 90 dakikada bana göre sadece 20 dakika top oynadık diğeri kör döğüştü zaten golüde o 20 dakika içinde bulduk sonra 2.devrede biri Osmanla diğeri, Celilin uzaktan mükemmel şutu ve sonlara doğru oyuna giren Ahmet Sagat'ın pozisyonundan başka ciddi bir pozisyon yoktu bence

Birde hocam biz niye Novikovas ve Ahmet Saga'tı oynatmıyoruz hala anlamış değilim Novikavas 86.dakikada kulübeye çağrıldı 90'da oyuna girdi. Ayrıca Ahmet'inde oyuna girdiği dakikaya bakarmısınız arkadaş bunun gibi bir futbolcu neden oyuna son dakikalarda sokulur bu adam geçen sezonun GOL KRALI değilmi hatırlatim hocam bize gol lazım ama Kral yanınızda oturuyor yapma etme yarın pişman olursun bu adam halı sahada gol Kralı olmadı hocam.

Birde başka bir eksiğide buradan dile getirmek istiyorum bakın saha içinde ileri uç oyuncularımızdan 1 kişi bile doğru dürüst 1tane hava topuna çıkıpta top alanımız yoktu. Topu indiren yoktu. Adam eksilten yoktu. Top saklayan yoktu kısacası bunları sahada yapacak bir tane TOMANE'miz yoktu desek nasıl olur.

Evet yazımın artık sonuna gelmiş bulunuyorum ve bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Zorlu Erzurumspor maçında tüm ekibimize canı gönülden başarılar dilemek isteğimi ve kendilerine bu yolda sonuna kadar güvendiğimizi daha doğrusu güvenmek istediğimizide belirtmek istiyorum.
 
Ayrıca birde  başta Kuzey tribünü giriş ve çıkış kapıları olmak üzere maç öncesinde ve özelliklede maç sonunda çoğu  kapılarda giriş ve çıkışlarda büyük sorunların olduğu ve açılmadığı taraftarların turnekelerden zar zor büyük sıkıntılar içinde çıktıklarını duyduk, öğrendik, peki bu kapılara kim bakıyor yetkililer kim taraftarlar soruyor Emniyet mensuplarımı yoksa başka yetkililermi bakın 1. Otopark keşmekeş. Hiçbir düzen yok.  Orası yasak yok buraya giriş yok. Taraftarlar yer bulana kadar neredeyse 20 dk geçiyor maç başlamış oluyor. Turnikeler kaos. Passoligleri cihazlar okumuyor. Doğu tiribünde altta 4 tane kafeterya var deniyor fakat  sadece çekirdekle çay satılıyormuş su bile bulamamış devre arası hiç kimse neredeyse, bunlar bana bizlere taraftarlarımızdan gelen sitem dolu şikayetler lütfen gelin hep birlikte el ele vererek bu sorunu çözelim nedersiniz haydi kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR