Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Çek "1" çay

    Evet ilk yarının son maçında lider Rizespor ile kıran kırana çok zorlu bir maça çıktık hem de ne maç! inanın ben böyle bir maçı ve  mücadeleyi en son Denizli ile kendi evimizde oynadığımız ve 1-1 biten maçta seyretmiştim.

       Şimdi gelelim Rizespor maçına aslında maça o kadar çok gitmek istemiştim ki fakat bazen bir şeyi çok isterseniz ya olmaz ya da geç olurmuş  ya  işte ben bu defa tvnin karşısına geçip, büyük bir stresle maçı takip etmeye başladım. İnanın 90 dakikada ne kadar dua ettiğimi ben bile hatırlamıyorum. Olsun Samsunsporumuz bu şekilde oynadıkça onlara duamızda, canımızda, kanımızda feda olsun. Yeni Rize stadında çok stresli bir atmosfer oluştuğu belliydi.Tvden gördüğümüz kadarı ile de kalecimiz Ahmet ŞAHİN'in koruduğu kaleye atmak için  her halde Rize'de ne kadar yabancı madde vb varsa toplamışlar. Zaten o olan olayda  maçtan sonraki çıkacak olayların habercisi gibiydi.
 
       Ben buradan maçın hakemi Bünyamin GEZER'e de bir şeyler söylemek istiyorum. "Sayın Gezer bu maçta ne yapmaya çalışıyordunuz, amacınız neydi çok merak ettim?, sanki üzerinizde yeşil mavi forma vardı. Ayman'ı nedense bir türlü oyundan atma cesaretini gösteremeyip, bir de Rizeli oyunculara çok tolerans tanıdınız. Fakat sizin yapamadığınızı ilahi adalet yerine getirdi ve sizin sırtınızdan dönen top Zenke'nin  de muhteşem şutuyla gol oldu yani  hak yerini buldu.
      
       Şimdi gelelim ! staddaki  Rizespor  taraftarları tarafından yapılmaya çalışılan fakat yapamadıkları görsel şova, arkadaşlar lidersiniz anladık anlamasına!! tabiiki doğal olarak bayrağınız  ile davulunuz ile kompetiniz ile takımınıza sonuna kadar destek vereceksiniz, ona bir sözüm yok. Tribünlerde yeşil ve mavinin yanı sıra bir kaç tane de  bordo  mavi bayraklar ve flamalar da göze çarptı. Anlaşılan daha düne kadar sevmediğiniz hatta nefret ettiğiniz! Trabzon ile kardeş olmuşsunuz. Peki Rize' ye maça gelen ve sadece takımlarını desteklemek isteyen Büyük Samsunspor  taraftarından ne istediniz? bunun bir açıklaması var mı?
 
       Stadda rahat bırakmadınız her tür olayı yaptınız, maç bitti dışarıda taraftar otobüslerini ve bundan sonra daima sözüm o sözde taraftarlara gerçek Rizespor camiasına değil , yaşantısının geri kalanını futbol uğruna geçirmiş olduğu elim bir trafik kazasında felç kalan, karadenizin çocuğu ve Samsunsporun eski kaptanı Emin KAR' ın  arabasından ne istediniz? Beyler aypıtır ayıp, bu yaptığınızın  adı  nedir  acaba?
 
       Evet sözlerimin ve yazımın sonuna gelirken Rize 'de takımlarını destekleyen taraftarlarımıza helal olsun sizlere diyor, Rizespor taraftarlarına son bir hatırlatma yapmak istiyorum, arkadaşlar; siz de  biz de  iki kere  bağırdık  ama bir farkla sizler,  53. dakikada  Rize diye,  61.dakikada  Trabzon  diye  bağırdınız,   biz ise ilkinde 55' de Samsun  dedik,  82.dakikada  Zenke'nin o muhteşem  füzesiyle  "gol gol  " dedik. Ve  kısacası Yeni Rize stadında çayı demledik, 1 bardak  içtik ve 3 puanı hanemize yazarak Samsun'a döndük. Buradan bütün futbolcular ve teknik ekibe teşekkürlerimi sunuyor, 2. yarıya da iyi bir başlangıç yapmalarını temenni ederken, sizlerle Allah'ın izniyle bu takım bu sene süper lige çıkacak diyorum.
 
NOT: Uzun bir süredir  geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı OMÜ TIP Fakültesi hastanesinde tedavi gören ve hafta sonu Hakkın tahmetine kavuşan, METRO Mali ve Ticari Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Samsun ve Samsunsporumuzun daima maddi ve manevi yanında olan Sn.Galip ÖZTÜRK'ün saygı değer babası merhum Hacı İsmail ÖZTÜRK' e Allahtan rahmet dilerken mekanı cennet ruhu şâd olsun diyor ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR