Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ÇARKÇILIKTAN MANİFESTOYA

Huylu huyundan vaz geçemez diye bir atasözümüz var. Aynen bunun gibi, Çarkçılığı üzerine KİTAP bile yazılmış olan Kemal (Karaduman) Kılıçdaroğlu BAŞARISIZ DARBE GİRİŞİMİNİ doksan derecelik U dönüşleri ile

LEHİNE çevirmeye çalışıyor.

 

Geçen Pazar günkü TAKSİM toplantısında KÖMÜNİSTLİĞİN göstergesi olan bir ifade ile, MANİFESTO ile kendini gösteriyor. DHKP –c Devrimci örgüt mensupluğu ile iftihar eden bu zatın, kendi ve CHP nin geçmiş tarihindeki 1960-1980 darbeleri ile bir ve beraber olmalarını kimse unutmadı ve unutmayacaktır. Kalkışma, Darbeye dönüşüp muvaffak olsa idi, perde arkasındaki bütün AKTÖRLERİN ortaya çıkacağı hakikatidir. 246  kişimizin ŞEHİT edildiği bu darbe girişimi 1561 değişik biçimde Gazi ve yaralı ile ortaya çıkarken, Mamak’ta hazırlanmış TOPLU MEZAR YERLERİNE kimlerin konulacağı da DARBE GÜNLÜKLERİ ve Darbecilerin ceplerinden çıkan, KATLİAM notlarıyla sabittir.

 

UGUR DÜNDAR – TARIK AKAN gibi BASIN ve Sinema  aktörlerinin darbe öncesi Sosyal medyaya düşen TEHDİTKAR ve DARBENİN habercisi olan beyanlarının, Ne denli bu işlerin içinde olduklarının kanıtlara olmaktadır.

 

CHP, Diktatörlükten, Demokrasiye geçiş olan 14 Mayıs 1950 Halkın iktidarını bir türlü hazmedememiş, çeşitli entrikalar ile, 27 Mayıs 1960 da, Orduyu kullanarak, İHTİLAL YAPTIRMIŞTIR. Adnan Menderes ve üç arkadaşını İDAM EDEREK, Halkın iradesini İDAM SEPHASINDA asmıştır. CHP bu olayın içinde olmuştur. 1965 – 1970 Demirel döneminde CHP nin tahrikleri ile, Ordu meşru hükümeti müteaddit defalarca MÜDAHALEDE bulunmuş. Demirel 7 kere GİDEN. 8 kere GELEN bir BAŞBAKAN olarak bu kara mizahta halkın yanındaki yerini almıştır.

 

Biz ülkeyi kalkındırmaya, Halkımızın KARNINI TOK, SIRTINI PEK ETMEYE UĞRAŞIYORUZ. Ama Mahallenin PİÇLERİ bizi rahat bırakmıyor. Diyen bir BAŞBAKAN olarak tarihe geçmiştir.

 

14 yıldır, Milletten yana olma, HİZMET ETME, Ülkeyi Kalkındırma, Bağımlılıktan KURTARMA, görevini üstlenmiş olan R.TAYYİP ERDOĞAN ve Hükümetleri,  düne kadar aynı cephelerce aynı Bizans entrikalarına tabi tutulmuştur. Kurt lar post değiştirmiş. KUZU kılığında, FETO tabelası altında CHP nin değişik bir versiyonu olarak ortaya çıkmıştır. MANİFESTO okuyun CHP liderine Kemal Sunal filmindeki Enternasyon Marşlarını, Milli Marş diye çalan bir Okestranın noksan  gözüken karaleri gibi görülürken, Takiyeciliğin bu kadarıyla CHP nin nı kimi KANDIRABİLECEĞİ  bilmecesidir.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR