Bunun adı zafer

Bizim için bir seri yakalama onlar içinse umut ışığının devam etmesi anlamına gelen önemli bir mücadeleden net bir sonuçla ayrılmanın mutluluğu içerisi içindeyiz. Bu yazıyı bir deplasman otobüsünde yazdığımı belirtmeden de geçemeyeceğim. Maça tipik bir deplasman takımı görüntüsünde başladı Samsunsporumuz. Turgut, Savaş ve Abdulaziz'e atılan uzun toplarla pozisyon aradık ilk dakikalarda. Kocaelispor takımının üzerimize gelecek gücününü olmadığını gördükten sonra takımında kendine olan güveninin gelmesiyle daha organize ataklar geliştirmeye başladık ve de böyle bir atakda ilk golü bulduk Adem Alkaşı ile.
Kocaeli'nin cılız ataklarını başarıyla karşılayan savumamız ve kalecimiz Ahmet Şahin, taraftara güven vermeye devam etti.
Özellikle Ahmet Şahin ve Adem Alkaşı'nın performanslarının taktir edilmesi gerekiyor. İkinci yarının başında da Murat Yıldırım'ın uzun menzilli füzesi hedefi 12'den vurunca zafer çığlıkları atılmaya başlandı tribünlerde. Üçüncü gol ise yine iyi paslaşmaların sonucunda Abdulaziz'in şık vuruşundan geldi. Son golü ise orta sahada basmadık yer bırakmayan Turgay'ın takipçiliği ile bulduk. Sonuç olarak deplasmandan alınan bu farklı galibiyet hem ligdeki konumumuzu rahatlattı hemde artık bir 'takım' olduğumuzu herkese ispat etti. Bu takımın mimarı Hüseyin Kalpar'a teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Şimdilik bu kadar, hafta içi daha geniş değerlendiririz umarım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mustafa KAR Arşivi
SON YAZILAR