Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BESLEMELİ DÜŞMANLAR

VANDALLARA ÖVGÜ,Eli kanlı PKK nın siyasi kolu HDP nin İzmir vekili Murat Çepni Meçlis kürsüsünden tehditler savururken, Gezi olaylarının Vandallarına övgüler dizen HDP li vekil “yeni geziler yolda “ diyerek, İHANETLERİNİ dile getirdi.

BUNA ANCAK AKIL DURMASI DENEBİLİR,

Dünya ülkelerinde bir örnegini bir daha bulabilmeniz mümkün değil, BUNLAR VATAN HAİNİ, Hem DEVLETTEN, hemde YURT DIŞINDAKİ DÜŞMAN ODAKLARDAN YEMLENEN KANI BOZUK. KİRİTPOLAR. HDP yi destekleyerek Meclise sokan CHP de bunun anası gibi, Onun vekillerinin SÖYLEM ve EYLEMLERİ bunlardan farklı değil, Tabelaları ayrı, Tattik HEDEFLERİ AYNI, Türkiyeye bölmek, Dış güçlere teslim etmek, 15 Temmuz da, Hatay sınırında , Kıbrıs Rum kesiminde Hazır vasiyette tutulan düşman güçlerinin, l5 Temmuz ayaklanmasının tutması halinde hedefleri TÜRKİYEYİ İŞGAL ken, Bunlardan bir tanesinin dahi İDAM EDİLEMEMESİ elbetteki gizlenmiş yandaşlarına cesaret veriyor.

SİYONİST ENTRİKANIN görünür tarafı olan bu olaylar, GERÇEK MANADA CEZALARINI (İDAM) la NOKTALANMADIKÇA HEZEYANLARINA DEVAM EDECEKLERİDİR.

Bunların mecliste bulunması, tam bir KOMEDİ, Varlıkları ve SÖYLEMLERİ ile MECLİSE ve VATANA DÜŞMAN olduklarına açıkça beyan eden bu VATAN HAİNLERİNE, ÜSTÜNE AYDA 22 BİN LİRA MAAŞ VEREREK beslemenin anlaşılmazlığıdır.

Bunların baş aktörü KILIÇDAROĞLU nun Almanya turunda, Kanun kaçakları, PKK lılarla olan görüşmeleri, SİYONİST odaklarla olan münasebeti sözlü olarak ortaya çıkmışken çevrilen oyunun, Türkiye aleyhine oldugu gerçegidir.

Fransada ki, SARI YELEKLİLER hareketini, çok evvelce CUMHURİYET MİTİNGLERİ – GEZİ OLAYLARI ile yaşamış olan ülkemizin, bunun SOSYAL BİR AKTİVİTE olmadığını görmüş ve gezi olaylarında SUÇLU OLARAK cezalandırılan kişiler nezdinde, Dışa bağlı Devletimiz aleyhinde faaliyetler olarak CEZA-İ KARARLARLARLA belgelenmiştir. Ancak tarafların unutmaması gereken bir hususun, Meydana çıkacakların, Hiç de meydanları BOŞ BULAMAYACAKLARI GERÇEĞİDİR. FIRAT ın Batısında, şimdi de Doğusundan DÜŞMAN Güçlerle gögüs gögüse çarpışan Milli güçlerimizin, MEYDANLARI BU VANDALLARA TESLİM ETMEYECEGİDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR