Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İSLÂM BİRLİGİ 

Sayın Reisimiz R.Tayyip Erdogan’ın sistemli ve kademeli olarak Ülkemiz, Dünya ülkeleri ve İslâm ülkeleri ile olan münasebetlerin olumlu neticelerini her gün görüyoruz. 

Muhalifler ne derse desin. Yapılan çalışmalar ve ortaya çıkan neticeleri ile İYİ BİR NOKTAYA GELDİĞİMİZDİR. 

 İSLÂM BİRLİĞİ TEŞKİLATININ TÜRKİYE BAŞKANLIĞINDA İSTANBUL TOPLANTISI YÜZ YILDIR HASRET KALINAN BİR DURUMDUR. 57 İslâm ülkesinin bir araya gelerek, Ekonomik, Askeri ve Siyasi birlikteliğin sağlanması yolundaki iştiraklerinin, Batının bozguncu ve Böl Parçala yut hesaplarını ters çevirmiştir. Bu birleşmede en büyük rolü oynayan, Lider Sayın Reisimiz R.TAYYİP ERDOĞAN’ın başarıları, Tebrik ve TAKDİRE layiktir.  

 Dünya üzerinde, Müslümanlık üzerine oynanan oyunları en belirgin şekilde dile getiren eski Diyanet İşleri Başkanımızın beyanlarının “OTUZ SENEDE ON BİR MİLYON MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLDÜ” tespiti ile öne çıkmaktadır. Batılıların Havadan, Müslümanların Karadan savaştırılmaları ile,ÖLENLERİN HEP MÜSLAMAN olması, akıl dışı değilmidir. Ülkemizdeki PKK olayı, bunun en somut örneğidir.

Filistin, Gazze,İrak, Suriye, Mısır, Libya, Biemmar ve daha nicelerinin, batılıların oyunları ile, Dini bir,Kıblesi bir, Allah’ı Bir, Kitabı Bir olan insanları ayrıştırarak, birbirine kırdıran FİTNE den, ancak Reisimizin  dile getirdiği şekilde kurtarmanın mümkün olduğudur. 

Bu Ahır zamanda zuhur edecek, MEHDİYET LİK haraketi ile bağlaşmaktadır. Hilafetin İSTANBUL’da iken KALDIRILMASI, buna ait emanetlerin TOPKAPIDAKİ muhafazası, Bu konunun İSTANBUL’da şekilleneceği beklentisinin özünü teşkil etmektedir. Boğazdaki YER ALTI ,SU ALTI, ASMA KÖPRÜ ve şimdi de YER ALTI yaya geçişlerinin bu haberleri doğrulayan görüntüler olduğudur.

Bir tek konu var’ki, AYASOFYA’ MİNARELERİNDEN EZANLARIN OKUNMASI, Tekbirlerle CAMİNİN FATİH SULTAN MEHMET’in vasiyeti doğrultusunda yeniden İBADETE AÇILMASIDIR. 78 yıldır BEDDUALARA MARUZ KALINMA DURUMUNDAN KURTULMAMIZDIR. 

İSLÂM ORDUSU ;
İslâm İşbirliği teşkilatının müşterek kararı ile, meydana getirilecek İSLÂM ORDUSU ülke içindeki birlik ve beraberlikleri  sağlayacak. FİTNE ve BÖLÜCÜLÜK faaliyetlerine müsaade etmeyecektir. Batı ve Kömünist bloklarının bu girişimi sabote etme eylemleri elbette ki olacaktır. Onların ŞEYTANİ beşeri faaliyetlerine Müslümanların inanç ve İmanlarının esasını teşkil eden,BİR ve BERABER olun, Ümmet inancında BİRLEŞİN emirleri doğrultusunda, hiçbir FİTNENİN SARSAMAYACAĞI bir birliktelik ile omuz omuza olunacağıdır.

Suriye örneğinde üç buçuk  milyon insana kucak açmış olan Türkiye’ye rağmen, Vatikan Papa’sının  12 kişiyi MÜLTECİ olarak kabul etme gülünçlüğüdür. Bartelemos’un, Kâfir dedikleri, Katoliklerin Papasının peşinden ayrılmamasının sebeb-i hikmeti ise, Türkiye ve İSLÂM ‘a olan bitmek tükenmek bitmeyen husumetleridir. AÇILMAYAN KİN KAPISI bunun en açık göstergesi olduğudur!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR