Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

​BATI’YA GOL ATMA

Batı ülkemizi bir yandan ekonomik yönden SAĞILAN, Sıtaratejik yönden KULLANILAN bir ülke olarak görmüştür. 53 yıllık Avrupa Birliği makarasının CİDDİYETTEN uzak, Devletlerarası HUKUKLA uyuşmayan durumu ile kara mizahtır.

 

1950 KORE savaşları ile, NATO içinde en aktif görev yapan TÜRKİYE, DOĞU ve BATI arasındaki SOĞUK SAVAŞ dönemlerinde ABD ve BATI tarafındaki konumu ve İKİ BLOK arasındaki SET durumuna rağmen, Batı ve ABD nin daima halkın siyasi tercihlerine rağmen, içerdeki satılmış kişilerin işbirlikleri ile, DARBELER, İHTİLALLER ülkesi haline getirilmiştir. Her 10 yılda bir darbe yaptırılarak, Milli gelişmelerin durdurulduğu, Devlet hazinelerinin soyulduğu, Millete gerçek manada hizmet eden Devlet adamlarının ASILDIĞI, HAPSEDİLDİĞİ, DARP EDİLDİĞİ, SABOTAJ LARLA ÖLDÜRÜLDÜĞÜ bir görünüm ile, bu günlere gelinmiştir.

 

Milli SİYASET ile, ülkemizi 14 yıldır yöneten R.Tayyip Erdoğan ve ekibinin hizmetlerini kendi hesaplarını bozduğunu gören ABD ve AB ülkeleri, 40 yıldır PKK üzerinden sürdükleri TERÖR ve KATLİAMLARIN PLANLAYICISI, SİLAH TEMİN EDİCİSİ, KORUYUCULARI olarak görülmüştür.

 

AB kırıterleri adı altındaki HUKUKUMUZ üzerindeki TAHRİFATIN, Suçlu olan militanlarını İDAM cezasından kurtarmak olarak görülürken, bir taraftan da sözde İSLAMİ haraket tanıtımı ile, Örgütlendirilen, GÜLEN ve taraftarlarının SİLAHLI KUVVETLER ve diğer kurumlardaki yapılanmasının, MOSSAD-CİA – PAPALIK-PATRİKHANE birleş kesinde şekillendiğidir.

Bunu nasıl beceriyorlar denildiğinde, Askeri kesimde, Kurmay sınıfın ABD dedeki eğitimi, Akademisyenlerin Lisans ve üstü eğitimdeki ABD ve AB ülkelerindeki ikametleri, ABD deki SİYONİST bir çok kuruluşun MASONİK teşkilatlar gibi, DEVLETİN PARASI ve OKULU ile OKUTTUĞU bir çok kişiyi kendi hizmetlerine çeşitli vaat ve çıkarlarla dahil etmeleri, geçmişte ve günümüzdeki tabloları görüntüsünü oluşturmaktadır.

 

Ülkemiz GOL yiye yiye, Artık GOL atmayı ÖGRENMİŞTİR. Sayın R.TAYYİP ERDOĞAN’ın 9 Agustos taki  RUSYA ziyareti ve Sayın Putin ile görüşmelerinde ŞANGAY birliği ve DOĞU BLOKUNA dönülmenin BATIYA GERÇEK MANADA GOL ATMANIN görüntüsü olacaktır.

 

DARBE GİRİŞİMİ ile Reisi Cumhurumuzun ve AİLESİNİN canına kast eden, Tank, Top, Makineli Tüfek ve F 16 uçakları ile Polislerimizi  ve halkımızı BOMBALAYAN 250 cıvarında şehit ve 1561 insanımızı yaralayan,Mamakta hazırlanan TOPLU MEZAR yerlerine öldürülecek binlerce isim listesi ile yapılacak katliamların LİSTELERİNİ katillere belge olarak veren, HAİNLERİN  arkasındaki ABD de ile AB ülkelerinin  olma gerçeği  inkar edilemez boyuttadır.Bu işten vaz geçmeyecekleri, devam ettirecekleri batı basınında çıkan bir çok haber ve makalelerle belgelenmektedir.

Bu ifadenin “BAŞARAMADI” ifadesi ile ABD li CASUS başının hangi tarafta olduğunu göstermesi yönünden bir belge teşkil etmektedir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR