Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ARTIK HİKAYE DEĞİL İCRAAT İSTİYORUZ BEYLER!

Merhabalar sevgili okurlarım yine bir yazıyla sizlerle birlikteyiz fakat bu sefer ki yazım biraz farklı ve uzun oldu çünkü içimi anca döküp boşaltabildim.

Evet takımımız içerde Hatayspor ve İstanbulspor galibiyeti ile bir anda havaya girdi derken malesef Pendik ve Beşiktaş'a mağlup olması ile yine sıralamadaki ateş hattından çıkamadı.

Neye yanalım bilmiyoruz Beşiktaş maçinda harcadığımız pozisyonlara mı, sezon başı yapılan yanlış transferleremi, onbir yıllık hasretin ardından Süper Lig'de bulunduğumuz durumamı yanalım bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'nın her zaman takımına her koşulda destek olması kombine ise kombine, forma ise forma, loca ise loca ile takımına destek olmasıdır. Bakın bunu ben söylemiyorum istatistikler ile de her iç saha maçında türbinleri en fazla dolduran taraftar BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI'dır.

Gelelim hocaya gerçi Fuat hocamı, Erdinç hocamı, yoksa Gisdol hocamı maç içinde oyuncu değişikliklerine yada maç öncesi kadro tercihlerine karar veriyor anlam veremiyorum, ama Gisdol hocanın takıma bir ivme, bir enerji kattığı ortada bunu inkar etmiyoruz, fakat şu da bi gerçek hoca oyunu iyi okuyamıyor, oyuncu değişikliklerinde geç kalıyor yada hocaya müdahele mi ediliyor bilmiyoruz, bakınız bilirsiniz ki futbolda maç içerisinde oyunun bazı anlarında kırılma anları vardır o an da oyunu iyi okuduysanız yaptığınız hamleler ile maçı bir anda kendi lehinize çevirirsiniz ama oyunu iyi okuyamadıysanız bir anda maçı rakibe verirsiniz.

Örnek mi istiyorsunuz açın izleyin Ankaragücü, Pendik ve Beşiktaş maçlarında ya oyuncu tercihlerinde hata yaptık yada oyuncu değişikliğinde geç kaldığımız için mağlup olduk.

Sakatlar konusunu da atlamak istemedim takımda Fuat hoca ile birlikte 3 tane hoca var, doktoru var, fizyoterapisti var, yediğiniz önünüz de yemediğiniz arkanızda, bakın gözümüz yok, süper ligde günü gününe futbolcusuna maaşını yatıran ender kulüplerden biriyiz. Bu konuda yiğidi öldür hakkını yeme, Yüksel başkanı takdir etmek gerekir, neyiniz eksik beyler anlam veremiyorum, devre arasına sayılı maç kalmış milli ara olmasına rağmen üç beş gün öncesinde kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda sakat denilen futbolcular idmanda olduğu görüntüler varken maç günü bir dünya sakat var, yok üst solunum yolu, yok ağrısı var, yok bireysel sebeplerden tercih edilmedi bu nedir abi ya elin topçusu iğne vurdurup sahaya çıkıyor, şu kritik zamanlarda oynamayacaksınız da ne zaman oynayacaksınız, iyi mi beslenmiyorsunuz yaşantınıza mı dikkat etmiyorsunuz, edeceksiniz abi bu şehrin sizden beklentisi var kendinize gelin.

Birde anlam veremediğim Kadro istikrarı Pendik maçında Zeki kadroda yok Beşiktaş maçında on birde. Nanu Pendik'te genel kadroda yer bulurken bu hafta Beşiktaş maçında süre alamıyor. Laura desen takımda dikine oynayan Fofana ile birlikte adam eksilten tehlike yaratan oyuncuların başında geliyor neden daha fazla forma şansı bulamıyor anlam veremiyorum, o zaman soruyorum hocam siz değilmiydiniz kadro istikrarı çok önemli diyen şimdi kendinizle çelişki yaşamıyor musunuz.? Tabi bunların kararını siz alıyorsanız sözüm o zaman size.

Yeri gelmişken size de iki çift laf söylemeden geçmeyeceğim.

Bu şehrin ekmeğini yiyip bu şehirden kazancını sağlayan sözde Samsunlular hiç mi utanmadınız localarda yada deplasman tribününe girerek Beşiktaş gol attığında sevinç çığlıkları atıp sonunda da Samsun kümeye diye bağırmaya, eğer sizler Beşiktaş'ı. Galatasaray'ı. Fenerbahçe'yi Samsun'da izleme fırsatı buluyorsanız bu bile SAMSUNSPOR'un ne kadar büyük olduğunu gösterir tek kelime ile yazıklar olsun sizlere.!!!

whatsapp-image-2023-11-30-at-18-31-16-001.jpeg

Evet Gisdol hocam son açıklamalarınızda "On bir yıl gibi uzun bir süreden sonra Süper Ligde olan bir takımdan bahsediyoruz. Belki de sezon boyu zor geçecek. Bizim için en önemlisi, sezon sonuna kadar bir sonraki adımda nasıl başarı yakalayabiliriz, onu planlamak olacaktır. Başarılı sonuçlar almak bizim yapmamız gereken en önemli şey, tecrübelerim olduğu için söylemek istiyorum; kulüp ligin en altında olduğu sürece bu baskıyı kırmak ve bu baskıyla başa çıkmak için kesinlikle biraz daha zamana ihtiyacımız var. Uzun bir süreçten bahsediyoruz. Bu durumu kabullenip, çok çalışmamız gerekiyor. Kesinlikle bu durumdan çıkacağız." demişsiniz.

whatsapp-image-2023-11-30-at-18-33-25.jpeg

Evet Fuat hocam siz de on bir yıllık hasret bu kadar erken bitmemeli bitemez demişsiniz tamamen ikinize de katılıyorum. Büyük Samsunspor taraftarıda zaten bunun için süper lig hasreti çekmedi.Farkında olmanız son derece güzel fakat artık makas daraldı beyler farkında mısınız? sabır sabır ligin ilk devresi bitiyor ve biz hala 8 puanda son sıralardayız her hafta iyi oynadık mücadele ettik türlü türlü açıklama yapıyorsunuz fakat taraftarlar artık iyi oyun yada kötü oyuna bakmıyor tabelaya bakıyor çemberin daraldığını görüyor ve hala ateş hattındayız diyor.

Bu hafta zorlu Adana Demirspor deplasmanındayız gerçi bu ligde kolay maç yok. Eğer biz süper lig takımıyız bu lig de olmamız gerekiyor diyorsak bazı maçlar vardır ekstra puan almanız gerekiyor. Adana Demirspor maçı da bunlardan bir tanesi mutlaka ve mutlaka Beşiktaş maçında kaybettiğimiz puanların telafisini yapmamız gerekiyor.

Devre arası yaklaşmışken birde puan analizi yapmak istedim. Geçen seneyi baz alırsak Alanyaspor'un 41 puanla düşme hattının hemen üstünde tamamladığını görüyoruz yani demem o ki devre arasına kadar minimum 18 ile 20 puan almamız gerekiyor, kalan maçlarımıza baktığımız da olmazsa olmaz içerde Kasımpaşa. Konya. Karagümrük maçlarını mutlaka ve mutlaka kazanmamız gerek ve deplasmanda Alanya'dan en az beraberlik ile dönmemiz gerekiyor.

Evet kulağa zor geliyor olabilir fakat bu ligde kalmak istiyorsak bunları yapmak zorundayız aksi takdirde ikinci yarılar her zaman çok çetin geçmiştir işimizi çok zora sokarız.

Temennimiz Bu hafta Adana Demirspor deplasmanından en az bir puanla dönmeliyiz.

Kalın Sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR