Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ARTIK 3 PUANDA YETMEZ

Merhabalar sevgili dostlarım ve büyük Samsunspor taraftarları...

Yılport Samsunspor artık telafisi olmayan birbirinden zorlu haftalara girdi. Her puanın altın değerinde olduğu bu kritik süreçte zirve yolunda kendi rakipleriyle oynayacak kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Yücel Uyar’ın işi çok daha sıkı tutması gerekiyor. Sıralamada kendimize iyi bir yer edinebilme adına oynayacağımız her karşılaşma bizim için artık bir final.

Sezon sonuna kadar oynayacak olduğumuz 5 maç var. Bunların ikisi içerde, üçü deplasmanda eğer ligde bakın kalıcı olmak istiyorsak artık maalesef sizin gibi çapsız futbolculardan dolayı buraya çok dikkat edelim geçtik her şeyi ama yine söylüyorum sizde suç çok yok, suçun en büyüğü sizi adam zanneden bizlerde acı ama gerçek ligde kalmak istiyorsak iç sahadaki 2 maçı da kazanmalıyız. Bunun başka bir açıklaması yok. Tabi iş sadece bununla da bitmiyor.  Deplasmandan da en az bir galibiyet ya da beraberlik çıkarmalıyız ki çok rahat ve stresten uzak bir psikolojimiz olsun gerçi bizde onuda bırakmadınız ya yani kısacası artık bize 3 puanda yetmez puanlar lazım.

Ama oldu ki bu hesaplar tutmadı o zaman vay haline Samsunspor'un vay haline biz taraftarların. Yine stresli günler ve yine kâbus görmeye devam ederiz. Allah göstermesin 25 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.30’da sahamızda oynayacağımız zorlu formda çok koşan saha içinde süper organize olan ligde kalmak için adeta savaşan bir Altınordu karşılaşması var ki bu maçı asla ama asla kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Samsunspor böyle hedef maçları bu sezon genelde kazanamamıştır fakat bana göre bu kez kazanacaktır. Hele bir de iç sahada taraftarının önünde oynuyorsan Samsunspor mutlaka üç puanı hanesine yazdıracaktır yazdırmayada mecburdur mecbursunuz beyler. Bizler sizlere öyle yâda böyle inanmak ve güvenmek zorundayız e yani sizde de az gurur, aidiyet duygusu varsa olduğunu da pek sanmıyorum ama bu taraftara karşı çıkarsınız sahaya o yeşil çimleri yer oynarsınız 3 puanı da alırsınız her halde değil mi.  Aksi takdirde bitmiş olan kredinizinde tükeneceğini buradan belirtmek isterim.

Şimdi tekrar son olarak son yazılarımda sürekli üstüne durduğum bir konuyu yine yeniden üstüne basa basa tekrarlamak istiyorum. Sevgili Yüksel Yıldırım Başkanım inanın ki Samsunspor taraftarlarının çoğu sizi gerçekten çok seviyor, saygıda duyuyor, her daimde destekliyor buna bende dâhilim çünkü Samsunspor’da sportif başarının haricinde her şey mükemmel gidiyor bu da sizin sayenizde bu konuda hakkınızı asla yiyemeyiz, inkâr da edemeyiz, yalnız özellikle bu sezondan bahsediyorum nereden tutsak elimizde kalıyor neler oluyor bize sevgili başkanım.

Bakın başkanım belki bana gönül koyarsınız, belki kızarsınız, ya da bana bu konuda katılır katılmazsınız ama ben bunları yazmak zorundayım çünkü ben de en az sizler kadar Samsunsporun başarısını ve başta siz olmak üzere büyük Samsunspor taraftarlarımızın üzülmesini asla ama asla istemiyorum, şimdi başkanım özellikle bu sezon düzgün bir yapılanmanız ile profosyonel bir ekibiniz yoktu ama stajyer çoktu. Stajyer futbol adamlarını kulübe Samsunsporun geleceğini kurtaracak adamlar diye güvenip, inanıp getiriyorsunuz sonrada sizi hüsrana uğratınca hem huzurunuz, hem paranız, hem de vaktinizi boşa harcamış oluyorsunuz yalansa yalan deyin başkanım şimdi size bir kulüp örneği vermek istiyorum.

Şu anda önünüzde örnek olacak spor toto süper liginde mücadele eden bir Karagümrükspor takımı var temelinde gerçekten bir futbol adamları ile yapılanma olan Karagümrük nasıl 2 senede nereden nereye yani süper lige geldi ve kalıcı oldu lütfen bunu nâcizane olarak bir araştırın derim çünkü adamlar yapılanmayı bilerek yaptılar hoca kim gelirse gelsin takım bozulmadı nedeni ise çok açık çünkü sistem üzerinde duruyor oynuyorlar benden söylemesi. Başkanım birde futbolu sadece sizin yanınızda bilenler değil her platformda tartışacak size de bu konuda gerçekten faydası olacak insanlar ile beraber bu yola çıkın derim, hatta mı, hatta siz çok büyük üst düzey başarılı branşında lider dünya çapında Global bir iş insanısınız şöyle bir şey yapmanızı da size tavsiye ederim, bu da büyük bir test olmuş olur kulübün yapısını, geleceğini teslim ettiğiniz yâda etmeyi düşündüğünüz adamlar ile o sizin bazen beğenmediğiniz, futbol aklına pek te inanmadığınız, yeri geldiğinde işlerinizin yoğunlundan dolayı kısa kestirip attığınız Türk futbolunda sözü geçen gerçek futbol adamaları ile sezon bitince bir yemekte yada kahvaltıda bir  araya gelin, getirin bakalım sizin yanınızda atıp, tutan, stajyerler artık kim varsa isminin benim için hiçbir önemi yok sizin de olduğunuz o masada neyi ne kadar konuşabilecekler kendi gözleriniz le görün ve kararı öyle verin derim.

Kimseler unutmasın ki BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR