Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

AK ile KARA

Yakın bir zaman şeridinde ABD,Hollanda,Fransa,İngiltere ve Almanya’nın  bazı  şehirlerinde cereyan eden, İSYAN , sabotaj ve toplu katliam ve Terör olayları, İnançsız batı insanlığının  doğruyu bulmada yaptığı yanlışların sonucudur.

Evrim geçiren kiliseler ve insanları tatmin etmeyen Hıristiyan anlatımları, Papazların ahlaksızlıkları, batı’da,  had safhaya varmıştır. Bu doğrultuda, Maddeci, Materyalist ve Ateist görüşlerin hâkim olduğu batı toplumu, sınıflar arasındaki farklılıkların yaşandığı, İsraf ve sınırsız lüks’ün tahrik edildiği, Genelde Siyonizm’in telkin ve ifsatları doğrultusunda, Dün ak dediklerine, bugün kara diyerek, kendilerini dahi inkâr ettiklerini görmekteyiz. Avrupa devletlerinin tarih şeridindeki,  Yahudileri, ülkelerinden sürgün etmeleri, 1940 lı yıllarda, Almanların Yahudi avlarına çıkmaları, unutulmuş gibi, bugün hepsinin, Yahudi’nin askeri gibi hareket etmeleri. Kendi içlerindeki huzursuzluğu ve kimliksizliği artırmış daha da artıracaktır.AngloSakson öğretileri ile, Soyu, Sopu belirsiz insanların, kendilerine uydurma soy edinme, boşluğunu bu şekilde doldurmaları. İlgi alakası olmadığı halde, Siyonizm’e hizmet eden, değişik milletlerden bir kısmının, insanlık düşmanı Siyonizm’e köle yapmıştır.

İskoçya’da bir metre kare yer alarak, LORT ve LEYDİ unvanı satın alanların, bu ünvanların ayağa düşmüş şeyler olduğunu idrakten yoksun olmalarının hayret vericiliğidir.

Türkiye de de,  MASON'luk ve buna bağlı birçok değişik isimlerle, yapılanmış bulunan dışa bağımlı cemiyetlerin, 1923-1938 yıllarında, Atatürk’ün yasaklamasına rağmen ölümü ile, ABD piyonu, İsmet İnönü’nün açtırdığı bu faaliyetlerin, günümüzdeki var gücü ile çalışmaları,Avrupa ve diğer ülkelerde, Bilhassa, Sinema sanayi, TV. Basın ve Yayın, Moda sektörlerindeki faaliyetlerinin, İnsanları iyiliğe değil, Kötülüğü teşvik ediciliğidir, Ülkelerin Milli menfaatleri açısından, mercek altına alınıp incelenmesi gereken girişimler olarak, ortada durmaktadır.

Basın ve Yayındaki etkinlikleri ile, musallat oldukları İnanç ve ahlaki değerleri hedef alarak çalışan bu şer odaklarının, ferdi ve aile bazında yaptıkları tahribatın, batıyı İÇKİ ve ZİNA ile içine düşürdüğü tuzak ile, İslâm ülkelerin dede aynı oyunu oynamaktadır. Günümüz görüntülerinde bilhassa kadınlara, açıl-saçıl-kendini göster-teşhir et- güzelliğini ortaya dök, İF Şat’ının, her biçimi ile yaşadığımız günümüzde. Bu telkini, Modernlik-çağdaşlık-medenilik-Batılaşma ve Laik’lik,ünlenme adına yapılması, arka planındaki kadının bedeninden istifade ve FUHUŞ sektörünün göründüğüdür. Şeytanın çırağı Süfyan'ın, Yalanla ve KANDIRMA ile yaptığı kötülüğün inançlara karşı bir eylem oldugudur. Beşere sunulan yol ikidir, Birisi RAHMANİ, İkincisi ise, ŞEYTANİ’ dir. İkinci tarafın birinci sırasında yer alan, MÜNAFIK’LIK ise, en tehlikeli hal olarak tespit edilmiştir. Geçmiş tarihlerdeki Roma, Bizans uygarlıklarının çöküşlerinin altında, Zenginlik, Sefahat,İçki, Zina, Kumar ve buna bağlı eğlenceler görülürken, Sapıklıkların ön plana çıktığı, Ferdi ve aile hayatlarının dejenere olduğu, Allah’ın koyduğu kuralların çiğnendiği görülmüştür. İtalya’da, Pompei’inin, Orta Doğuda, Sodom ve Gomara’nın, Ad, Lut , Semut kavimlerinin, Taun, Veba hastalıklarının, savaşların, Günümüzde ise, Çeşitli adlar takılarak kıtaları allak bullak eden, KASIRGA’ların, DEPREM’lerin, SU baskını, TOPRAK kaymaları, TUSUNAMİ’ ve   TAYFUN’ların binler, yüz binler , milyonlar insanı yok etmesine rağmen, ileriki yaşantılar için, isimlendirilecek olayları, Günümüz insanının, GÖREMEMEZ likten gelmesi, DERS alamaması, YORUMLAYAMAMASI, Kasabın bir hayvanı keserken, diğerinin yanı başında, şuursuz bir vaziyette, ot yemesi  haline benzemektedir. Oysaki İNSAN, Şuur sahibidir. Akıl ve İlim’le mücehhez kılınmıştır.  Geçmişten ders alabilecek, verilen öğüt ve nasihatlere göre, hayatını tanzim ederek, gelecekte önüne çıkacak, Rab’bin sorgulanmasıyla mükellef bir varlıktır.

Batı, inançsızlığı içinde batarken, doğusundaki ülkelerin de, batılı olalım sarhoşluğu ile, bu batış girdabına takılmanın akıl kâri olmadığıdır.

Yüzümüzü doğuya dönüp, Güneş’in aydınlığı gibi, Nurlu ufuklara ulaşmamız şarttır. Medeniyet diye bize yutturulan,Mehmed Akif’in deyişiyle “Tek dişi kalmış bu canavar” ın, artık, kendi kendini yeme zamana gelip çatmıştır. Osmanlı’ya yapılan İHANETİN ‘in kefaretini, Milyonlarca ÖLÜM ve YERLE BİR OLAN ŞEHİRLERLE yaşamış olan batı, Hala dersini alamamış, Hak yolunu bulamamıştır. YAHUDİ’ nin ifsatları peşinde giden batı, Ekonomik topluluk diye bir araya getirdiği ve Put ettiği parasıyla batmaya mahkûmdur. Bütün bunlara Özet bir ifade ile açıklık getiren ve en büyük öğretiyi sunan

KUR'AN-I KERİM'in İNFİTAR SURESİ - 1-19 Ayetleri ;

 RAHMAN ve RAHİYM ALLAH'IN ADIYLA. . . GÖK YARILDIĞI, YILDIZLAR SAÇILDIĞI, DENİZLER KAYNAŞTIĞI ZAMAN./ KABİRLERİN İÇİ DIŞINA GETİRİLDİĞİ ZAMAN./ KİŞİ NEYİ YAPIP, NEYİ TEHİR ETTİĞİNİ BİLİR./ EY İNSAN! ENGİN KEREM SAHİBİ RABBİNE KARŞI SENİ ALDATAN NEDİR ?/ O RAB Kİ , SENİ YARATTI., DÜZENLEDİ VE SANA ÖLÇÜLÜ BİR ŞEKİL VERDİ. DİLEDİĞİ SURETTE SENİ MEYDANA GETİRDİ./ HAYIR! AKSİNE SİZ, CEZA GÜNÜNÜ İNKÂR EDİYORSUNUZ. HÂLBUKİ ÜZERİNİZDE HER YAPTIĞINIZI BİLEN GÖZCÜ MELEKLER, KIYMETLİ KATİPLER VARDIR./ MUHAKKAK Kİ İYİLER, CENNETTE REFAH VE MUTLULUK İÇİNDEDİRLER./ VE MUHAKKAK Kİ KÖTÜLER CEHENNEMDEDİRLER./ CEZA GÜNÜ ORAYA GİRECEKLER./ HEM ORADA KAYBOLACAK DA DEĞİLLERDİR. /CEZA GÜNÜ NEDİR BİLİR MİSİN ? NEDİR ACABA O CEZA GÜNÜ ? / O GÜN, KİMSENİN KİMSEYE HİÇBİR FAYDA SAĞLAMAYACAĞI BİR GÜNDÜR. O GÜN EMİR SADECE ALLAH'INDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR