Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

YÖNETİME SON ŞANS !

1461 Trabzon maçında taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir Samsunspor taraftarının varlığından söz etmek mümkündür.

Samsunspor yönetiminin; bütün tahriklere rağmen, doksan dakika boyunca sadece takımını destekleyen, hiçbir şekilde karşı tarafın sözlü saldırılarına aldırış etmeyen Samsunspor taraftarına teşekkürü bir borç olarak görmesi gerekmektedir.

Maçın gidişatı içerisinde 1461 Trabzon taraftarlarının yapamadığını, yine o nüfusa bağlı olan emniyet güçleri gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfetmiştir! Nitekim bu olay, maçın spikeri Erdoğan Arıkan'ın da dikkatinden kaçmamış, maç anlatımı boyunca sık sık karşı tarafın sözlü saldırılarını dile getirmiştir. Bu duyarlılığı için Sayın Erdoğan Arıkan' a teşekkürlerimi sunarım. Maçı izleyen herkesin de gördüğü üzere Samsunspor taraftarı her daim tribünlerde en iyilerdendir. Bu artık kimse tarafından inkar edilemeyen bir gerçektir. Nitekim o deplasman tribününü kendi evine çeviren, o kaleyi fetheden şanlı taraftarımıza yapılan bu haksızlıkların sebebini kim soracak ? Büyük başkan olarak nitelendirilen sayın Emin Kar, Futbol Şube Sorumlusu Sayın Nihat Soğuk, sizler bunun hesabını sormak için daha neyi bekliyorsunuz? Artık alışagelmiş basın açıklamaları, taraftara sahip çıkma rolünü üstlenmeler, biz bunun hesabını soracağız, gerekli yerlere yazılarımızı yolladık gibi basitleştirdiğiniz cümleler taraftarın inancını daha da aşağılara çekmektedir. Sizlerin artık bu taraftarın uyumayacağını, neyin ne olduğunu herkesten daha iyi anladığını bilmeniz gerekmektedir.

Aslında cevaplanması gereken o kadar çok soru varki.. Üni-Sam oluşumunun el emeğiyle hazırlamış olduğu Atatürk temalı pankart kimlere rahatsızlık vermiştir? O pankartı oradan indirmek isteyenlerin amacı ne? Taraftarımıza acımasızca vurup, küfürler savuran emniyet mensubu mahlukatlar nasıl bir ceza alacak? Samsunspor taraftarına küfür edebilecek cesareti nereden alıyorlar? İşte tüm bu soruların cevapları er ya da geç büyük Samsunspor taraftarına verilmelidir. Son olarak; Burası SAMSUN ..Rüzgarı sert, İnsanı MERTTİR ! Artık Samsun halkının ve Samsunspor taraftarının hakkına gasp edilmemesi için yönetimin klasikleşmiş açıklamalar yerine somut adımlar atması gerekmektedir. Bu tarafar artık hakkını savunan bir yönetim istemektedir. Belki de bu Samsunspor taraftarının Sayın Emin Kar ve yönetimine verdiği son şanstır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR