Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YENİ ROTA

1923 yılından bu yana Siyasi iradelerin batılı olma sevdasının boşa çıkmış olması elbette ki bazılarını üzmektedir. Bir taraftan bize batıyı yol olarak gösteren, batının her türlü kötü tarafını bize İYİDİR diye adepte eden, ALAFRANGA VE ALATURKACILAR, ehli keyif ve çıkarcılar, kurdukları düzen içinde, insanları oyalamak için, futbol takımları gibi, Sol örgütlerin faaliyetlerini, siyasetteki entkrikalarını  1920 li yıllardan bu yana gördük ve takip ettik.

 

Jön Türkler,Beyaz Türkler,Bogazın Simonları, Büyükada ENTRİKACILARI ile devşirme, Devrimci Yol. THKP.TKP.DHKP-C.Tikko.THKO.PKK gibi isimlerler ve genelde KÖMÜNİZM’i kullanan, 1915 kimlik kaçkını Türk kimlikli Ermenileri sahnelerde görmekteyiz.  

 

Siyasi faaliyetten, Sendikal faaliyete, Sivil toplum örgütleri yapılanmalarına, öğrenci teşkilatlarına kadar yapılanmış bulunan bu Legal ve İllegal teşkilatların,sözde Amerikan karşıtlığı, Rus-Çin-Küba-Vietkong- taraftarlığı, yapılan gösteri ve yürüyüşlerindeki SEMBOL ve BAYRAKLAR’ içermesinin tamamen batıya ait bir oyun oldugu son olaylarla açıkça görülmüştür.  

 

Başbakan ve Hükümetin başı olarak, RECEP TAYYİP ERDOGAN’ın bir müddettir GÜNDEME GETİRDİĞİ ŞANGAY birligi çağrışımı, En dogru tercih olduğudur.

 

52 yıldır, OYALANDIRILAN AB üyeliğimiz, AB içinde tecrübe kazanmış beş milyon insanımız ile ülkemize ŞANGAY birligi içinde, daha geniş ufukların açılacağı gerçeğidir.

 

Bir konu var ki merak konusudur. 1920 den bu yana ülkemizi, Rusya, Çin gibi devletlerin ideolojileri ve ittifaklarını kendilerine ait ideoloji olarak kullanan, yukarıda saydığım, Legal ve İllegal sol örgütlerin bu degişim karşısındaki TAVIRLARI NE OLACAKTIR. Türkiye İşçi Partisi ve ULUSALCI guruplar bu yön değiştirmeye ne diyeceklerdir. Şu anda Rusya, Çin, Kazak kistan, Kırgızistan,Tacikistan’ın kurucu üye oldukları. Hindistan, İran, Hırvatistan ve ülkemizinde, Gözlemci üye olarak görüldüğü bu teşkilatın, İç siyasetimizde’ de, Milli Mutabakatı sağlayacak yenilikler getireceğinin aşikarlığıdır.

 

Türkiye’nin bu birlige katılımı ile, ORTA DOĞUDA birçok ülke ile ,  AFRİKA’da batı sömürüsünü yaşamış Milletlerin ‘de aynı tarafa üye olacakları gerçeğini ortaya çıkartmıştır.

 

Batı’nın Emperyalist ve Sömürücü alışkanlığı, Dün Kuzey Afrika ülkelerinde cirit atıp, Milyonlarca insanın kanını dökmüşken. Bu günkü Haiti’ nin, hala Fransız sömürgesi olması, Deprem sonrası ABD nin yardım bahane edilerek, onbin askeri adaya yerleştirmesi, iki sömürücünün arasındaki çekişmeyi ortaya çıkarmıştır ABD nin İRAK ve SURİYE üzerindeki oyunları, Ülkemize yönelik PKK ve YPG nezdindeki sahtekarlıkları ortadadır. Buna rağmen, sahte beyan ve görüntüler sergileyen Batılılara güvenilmeyeceği gerçeğinin artık aşikar olduğudur. Yeni ROTA nın DOĞU olduğu gerçeğidir.  

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR