Şertlı destek destek midir?

 Ülkemizin bambaşka bir süreçten geçtiği ve  şampiyon kulüplerin başkanları, yöneticileri, önemli futbolcularının bile gözaltına alınabildiği bir dönemde eğer Samsunspor'un geçmişinde usulsüz bir durum varsa Türkiye Cumhuriyeti'nin savcıları görevlerini yapacaktır. Bundan asla şüphemiz yoktur. Son 8/9 yılda ülkemiz bir çok alanda olduğu gibi spor alanında da belirli bir mesafe katetti. Projelere bakılırsa daha da katedecek.

  Samsunspor Futbol Kulübü'nün son olağanüstü genel kurulunda yeni yönetime tam desteğini açıklayan ve içten yaptığı konuşmayla taraftarları heyecanlandıran Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk  03.07.2011'de yaptığı açıklamayla bu kez hayal kırıklığına uğrattı. Bu açıklamada;

 Samsunspor Futbol  Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin temizlenme hareketini başlatmaktan çekindiğini vurguladığı basın açıklamasında Öztürk şöyle diyor;
''Dün 'birlikte hareket edeceğimizi ve her türlü usulsüzlüğün ve yolsuzluğun üzerine korkmadan gideceğimizi' söyleyenler, bugün neden ve kimden çekinmektedirler? Neden bu konuda harekete geçmekten korkmaktadırlar? Kimseyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok. Ancak akkoyun-karakoyun ortaya biran önce çıkmalıdır. Bu işten çekinenler ya işlenen bu suçların ortaklarıdır ya da suç şebekelerince tehdit edilmektedir. Bu konunun ortaya çıkması için kararlı, yürekli ve vizyon sahibi insanlara ihtiyaç vardır. Bu şartlar altında, eğer geçmişle hesaplaşma yapılmayacak ve takımın milyonlarca lirasına haksız temlik koyanlardan hesap sorulmayacaksa, Galip Öztürk olarak mevcut yönetime bu koşullar altında destek vermeyeceğimi tüm kamuoyuyla açıkça paylaşıyorum.''
 
Yani Galip Öztürk kısaca diyor ki ; zamanında bu kulüpte birileri yolsuzluk yaptı,eğer yürekli ve vizyon sahibi değilseniz ve geçmişle hesaplaşma yapmayacaksanız  sizinle işim olmaz, ne haliniz varsa görün.

İfadeler oldukça vahim! İki cümle çok can alıcı!
 
 1) Bu işten çekinenler ya işlenen bu suçların ortaklarıdır ya da suç şebekelerince tehdit edilmektedir.

2)Bu konunun ortaya çıkması için kararlı, yürekli ve vizyon sahibi insanlara ihtiyaç vardır.
 
Sizi bilmiyorum ama ben bu ifadeleri hiçbir yere oturtamadım.
 
Başkan Kazım Yılmaz bu kulubün başına İsmail Uyanık ile uğraşsın, hesap sorsun diye mi getirildi, yoksa Samsunspor'u  ligde kalıcı ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kulüp olsun diye mi ?
 
Böyle talihsiz bir açıklama kimsenin şevkini kırmamalıdır. Bugün daha iyi anlaşılıyor ki bu kulübü kendi ayakları üzerinde durabilen kendi yağıyla kavrulabilen bir takım haline getirmeliyiz.Şirketleşme işi hızla yoluna koyulmalıdır.  Kimseye el açmayan kurumsallaşmasını acilen tamamlaması  gereken bir zamandayız. Tüm iyi niyeti ile başta Başkan Kazım Yılmaz ve Suat Çakır olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine büyük görev düşmektedir.

Bu bilinçle tüm taraftarlar ve STK'lar kulübümüze asıl şimdi sahip çıkmalıdır.

YUVARLAK  RÖGAR  KAPAKLARI
 
Daha önceki yazılarımızda hafif raylı sistem çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ı desteklemiştik.  Uygar şekilde toplu taşımacılıktan Samsun halkının da nasibini alması gerektiğini ifade etmiştik. Ancak Atakum'da hafif Raylı Sistemin her iki tarafına yapılan asfalt çalışmalarında bir özensizlik bir iş bilmezlik var ki sormayın gitsin. Bu yolların, abartmıyorum her yerine yuvarlak rögar kapakları konuldu. Aracımızla Üniversiteye işe giderken resmen slalom yapıyoruz. Sayın başkana duyurulur!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR