Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SATILMIŞLAR 

SATILMAK, Alman gazetesi Frankfur All Gemeinzeit te yıllarca Yayın Yönetmenliği yapan UDO ULFKOTTE’ nin “ TÜRKİYE’ de BİR ÇOK GAZETECİNİN ALMAN GİZLİ  SERVİSİ BND ve CİA YA ÇALIŞTIĞINI, AYDA 20 BİN DOLAR MAAŞ ALDIKLARINI SÖYLÜYOR. Ülkemizdeki Ulusal gazete manşetlerini masaya serdiginizde ve öne çıkarılmış köşe yazarlarını incelediginizde bunları tespit etmenin kolaylığıdır. 

1111-008.jpg

KOLAYLIĞI VA DA, Kim ne diyor. Bir ömür boyu bu İHANETLERİ meslek haline getirmiş, her gün ihanetler sunan bu satılmış yazarlara kim ne demiş. Onlar SATILMIŞ görevlerini yapıyor. KÜFREDİYOR,YALAN HABER YAZIYOR, DOĞRULARI EĞRİ GÖSTERİYOR. MİLLİ  ve DİNİ DEĞERLERİMİZE HAKARET EDİYOR. TEHDİT EDİYOR, Elbetteki bu ilişkiler, Sadece Alman, ABD, İNGİLİZ, FRANSIZ, İSRAİL ile kalmıyor. MOSSAD’ la, bir zamanlar KGB, VATİKAN, ASALA, YUNAN, Her ne kadar ülkemize düşman devlet varsa onlarla iş birligi içinde olanlar görülüyor. 

MİSYONERLİK kisvesi altındaki İHANETLERİN Türk ve Müslüman milletimiz üzerindeki OPERASYONLARI hiç bitmiyor. SATILMIŞLIĞI MESLEK EDİNMİŞLERİ, Hangi dönemde biri kış,kış demiş, birileri bir yerden KIŞLANIRKEN, YENİ BİR YEM ÇANAĞI ORTAYA ÇIKARAK, BU ADAMLARA ZEMİN HAZIRLIYOR. Bunlara bu gün KOVULDUKLARI Gazetelerden yeni bir Gazete de toplayan İHANET şebekesinin arka planındaki SİYONİZM ‘ ve MOSSAD’  ile Patrikhaneyi görememek mümkün olmuyor. Her gün insanımızın aklını çelen, bu maaşlı çeteleri yok etmek, MİLLİ GÖREVDİR. Hitler bu ihanetleri 1940 lı yıllarda görerek, Alman ırkı üzerindeki operasyonları GENETİK baza kadar indirerek uygulamalar yaptı. 

YAHUDİLERE yönelik imha hareketinde, GAZ ODALARI, TOPLU KATLİAMLAR, olarak öne çıktı. Türk tarihinde olmayan ırkları yok etme eyleminin, İslam dininin kutsallarındaki sana tehdit oluşturmadıkça, İLİŞMEMEK, HİMAYE ETMEK, KORUMAK ve HAK ve HUKUK dahilinde muamele etmek, Hatta bir Devlet Reisi ile, Gayri Müslimi Kadı önünde Muhakeme etmek, Ceza kesmek örneklerinin var olduğudur. Ancak, MİLLETİMİZE ve DEVLETİMİZE kast eden, KİRALIK AJANLARI da tespit ve YOK ETMEK te idarecilerin görevidir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR