Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ÖLÇÜLER ve İŞLER

NİKÂH ÜZERİNE YEMİN ETMEK;  Her kim tal ak üzerine yemin ederse. . . Günahkâr olacağından endişe edilir. İsterse bir defa olsun, İsterse doğru bir şey üzerine olsun, her kim talakı ağzına alırsa, . . Ta  hakikat belli oluncaya kadar karısı ona haram olur. Onlar bu halleri ile kıyamete kadar meydana getirecekleri çocuklar hep zina çocuğu olur. Ağza alınan o talak kelimesi yüzünden hepsi cehenneme gider.

NAMAZ; Ya Muhammed, namazı an be an tehir edene gelince. O nu da anlatayım. O her ne zaman ki namaza kalkmak ister, TUTARIM. Ona vesvese veririm. Derim ki, henüz vakit var. sen de meşgul sun , hele şimdilik işine bak sonra kılarsın.. . Böylece o, vaktinin dışında namazı kılar.  Ve bu sebepten, kıldığı namaz yüzüne atılır. Şayet o kimse beni mağlup ederse, . . Ona insan şeytanlarından birini yollarım. Böylece onu vaktinde namaz kılmaktan alı koyar. O bunda da beni mağlup ederse. Bu sefer onun hesabını namazda görmeye bakarım. O namazın içinde iken, sağa bak, sola bak. Derim. O da bakar. O ki böyle yaptı, yüzünü okşar ALNINDAN ÖPERİM. Bundan sonra ona, sen ebedi yaramaz bir iş yaptım derim ve böylece onun huzurunu bozarım. – Sen de bilirsin ki ya Muhammed, her kim namazda sağa, sola bakarsa, Allah onun namazını kabul etmez.

Bunda da ona mağlup olursam. Yalnız başına namaz kıldığı zaman yanına giderim ve ona ÇABUK NAMAZ KILMASINI emrederim. O da başlar namazını çabuk kılmaya Tıpkı horozun gagası ile yerden bir şeyler topladığı gibi. Bu işi ona yaptırmakta da başarı kazanamazsam. Bu sefer cemaatle namaz kılarken, onun yanına varırım. Orada onun başına bir gem takarım. BAŞINI İMAMDAN EVVEL  Secde’den ve Rüku’ dan kaldırırım. İmam dan evvel de Secde ve Rüku yaptırırım. İşte o böyle yaptığı için, Kıyamet günü Allah onun başını eşekbaşına çevirir. O kimse bunda da beni yenerse. Bu defa ona namazda PARMAKLARINI ÇITLATMASINI emrederim. Böylece o beni teşbih (benzetme) edenlerden olur. Ama bu işi ona namaz içinde yaptırmaya muvaffak olursam. Bunda da mağlup olursam, bu sefer ona tekrar giderim. Namaz içinde iken BURNUNA ÜFLERİM, ben üfleyince o esnemeye başlar, şayet o esneme esnasında, elini ağzına kapamazsa onun içine küçük bir şeytan girer. Dünya hırsını ve dünyevi bağlarını çoğaltır. İşte bundan sonra o kimse hep bize itaat eder. Sözümüzü dinler, dediklerimizi yapar.

Şeytan konuşmasına devam etti; Sen ümmetin hangi saadetinden ferah duyarsın ki. Ben onlara ne tuzaklar kurarım ,ne tuzaklar. Miskinlerine ve çaresizlerine ve zavallılarına giderim. Namazı bırakmalarını emrederim ve onlara derim ki,-Namaz size göre değil. . . O Allah’ın afiyet ihsan ettiği ve bolluk verdiği kimseler içindir. Sonra da HASTALARA giderim. Namaz kılmayı BIRAK derim. Çünkü Allah-ü Teala “ Hastalara zorluk yok…”(24/61) Buyurdu. . . iyi olduğun zaman çokça kılarsın ve böylece o namazını bırakır. Hatta KÜFRE de gidebilir. Şayet o hastalandığında, namazını  terk ederek ölüp giderse,.. Allah’ın huzuruna çıkarken, Allah’ü Teâlâ’yı öfkeli bulur. Sonra şöyle dedi ,- Ya Muhammed, eğer bu sözlerime yalan kattımsa beni akrep soksun. Sonra eğer yalan varsa Allah (CC) beni kül etsin,

 

Devam ediyor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR