Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

NE DESEK

Bu adamlar ülkemizin siyasetine MUSALLAT edilen BATININ ADAMLARI. EKMEDİKLERİ YERDEN BİÇERLER, İN önü, Milletimize ve ülkeye yaptığı onca ihanete rağmen, Kahraman gösterildi. ECEVİT için bu BU ÇOK TEHLİKELİ BİR ADAMDIR derken, Ecevit, Başbakanlık koltuğunda oturup, KIBRISIN TAMAMINA ALABİLMEMİZ MÜMKÜN İKEN, HARAKATI DURDURUP bu günkü hududlarda kalma, ihanetini, Kafasına ASKER MİGFERLİ posterlerler bastırarak, TAHTE KAHRAMANLIĞINI İLAN ETTİ.

ERDAL İN önü, Sağır İsmetin oğlu, Lise mezunuyetinden sonra, Annesinin oğlum Ankara’da okusun isteği üzerine, Ankara da Fen Fakültesi açtıran İsmet İnönünün ayrıcalıklı oğlu, sonraki günlerde, ODTÜ Dekanı olduğu dönemde, bu okulu ANARŞİSLERİN karargahı haline getirerek, tarihte kara leke olarak yerini almıştır.

Deniz Baykal , 1950 Demokrat Parti döneminde, TANDOĞAN MEYDANINDA CHP ce KISTIRTILAN ÖĞRENCİLER arasında, ŞEHİD ADNAN MENDERESİN yakasına yapışarak, HÜRRİYET İSTİYORUZ diye AVAZ AVAZ bağırıp PROVAKATÖRLÜK yapan AYAKÇININ ,sonradan CHP başına geçip, ARKADAŞININ KARISI İLE ZİNA HALİNDEKİ KASETLER İLE, BAŞKANLIKTAN KAÇARAK EVİNDE KENDİNİ HAPSEtti. Siyasette ZİNA yüzünden koltuğunu terk eden bir adam olarak kayda girmesi, sanki unutulmuş gibi yine sahneye çıkabilmesi, UTANMAZLIĞIN bu kadarı dedirtirken,Solculugun tabiatında olan bir olayla görünüyordu. Neyi varsa, ACİL bakımda iken, kendini vekil seçtirmesinin, arka planındaki batılı güçleri görmenin mümkün olduğudur,

A,NECDET SEZER , Ülkede adam kalmamış gibi, ELİNDE RAKI KADEHİ , RAMAZAN GÜNÜ İÇME SUYU ile İNANÇSIZLIĞINI İLAN EDEN , Bu zavallının yaptığı işlerin, hangisinin milli menfaatlere uygun olmadığı bilinmektedir. Yüzlerce ANARŞİTLİĞİ tescil edilmiş kişileri, CUMHUR REİSİ AF YETKİSİ ile AFFETTİĞİ. RAHŞAN AFFI denilerek çıkarttığı , hala münakaşa konusu olun icraatının ortada durduğudur. ANAYASA KİTAPÇIĞI olayı ile, Ülkemizi KAOSA sürüklemiş, 25 BANKANIN SÖZDE BATMASI PROVAKASYONU ile DEVLET SOYULMASINA SEBEB VERİLMİŞTİR.

KILIÇDAROĞLU (karaduman) Soyadı bile TAKMA olan bu şahış, BAYKALIN KASET SKANDALI ile CHP nin Başına oturmuş, Eski DHKP-C ci, Anası YEMUŞ hanım, Ermeni mezarlığında meftun, Babası Tapu Müdürlüğü yapmış, İsmi RÜŞVETÇİYE çıkan bir adamın oğlu. HELAL LOKMA YİYEMEMİŞ, SSK daki yolsuzlukları ile, sicili yığınlarla sabıkalı, PKK ve bunun siyasi yapılanmasına her türlü koltuk çıkan, bir KİRİPTO.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR