Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KASAP DOKTORLAR

Bundan doksan yedi yıl evvel, ele geçen belgelerle VATANA İHANET eden o dönemin FENER PATRİĞİ beşinci GREGORİUS kilisenin ana giriş kapısında idam edilmişti. 10-11.Ekim,2018 günkü makalelerimde konuyu dile getirmiştim.

Bundan yetmiş yıl evvel, ismi KASAP’ a çıkmış Samsun Kasaplar caddesindesinde icrai faaliyet göstermiş olan, bir doktora ait hatıratı, dile getirmek istiyorum.

 

TUNCAY ÇAKMAKER :

Şu anda 75 yaş cıvarında, Samsun un en eski MÜRETTİPLERİNDEN, 1950 li yıllar, Tüncay la evlerimiz karşı karşıya, Babası o zamanki YAVUZ zırhlısında 4 sene askerlik yapmış yiğit birisi. Agbisi YÜKSEL ondan 3 yaş büyük, O da eski mürettiplerden, şu an Site camii karşısında GAZETE BAYİİ, Tuncay benim çocukluk arkadaşım. Aynı mahallede,aynı sokakta (FATİH SULTAN MEHMET) caddesinde büyüdük. Evlerin çoğu bahçeli, arsalı, Tuncay oyun oynarken yere düşer, baldırının arka kısmından kan gelmektedir. Annesi kaptığı gibi Tuncay ı şu başında icrai faaliyet gösteren doktor a gider, Doktor bunun bacağını keseceğiz, yoksa kangaren olur, ölür der. Annesi çocuğu kaptığı gibi ordan kaçırır, mahallede o işlerden anlayan yaşlı bir kadın a baktırılır kan akan yeri incelendiğinde, kırık bir cam parçasının baldırında olduğu görülür, kadın tentürtüet sürer, cam parçasını çıkartır, bir merhem sürerek yarayı sarar, Tuncay ın BACAĞI KESİLMEKTEN KURTULMUŞTUR .

Buna ne ad koymamız gerektiğinde, KASAP DOKTORLAR diyebiliyoruz. 1921 in BAŞPİSKOPOSU (Madde 8-Doktor ve Eczacı RUMLAR,Hastaları özellikle kimsesız hastaları gizlice öldürecek, KÖR-SAĞIR-SAKAT ederek SAF DIŞI BIRAKMAYA ÇALIŞASACAK.) Türkiyenin muhtelif yerlerinde olduğu gibi, Şehrimiz hastanelerindede ANORMAL BİR BİÇİMDE GÖRÜLEN SON GÜNLERİN ENFEKSİYON yayğınlığının bir tesadüf olmadığı hakikatıdır. İlgililerin bu tür AMELİYATLARI MERCEK ALTINA ALARAK, ÇOK YÖNLÜ İNCELEMESİ GEREKMEKTEDİR.

KIRIPTOLARIN kol gezdiği ülkemizde her türlü İHANETİN işlendiği hakikatı ile, tedbir alınmasının lüzümlülugudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR