Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KAPI AÇIK KALINCA

Kapı açık kalınca içeri her haşarat girer, Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmaz. mış.

Medya ve basıda her gün, CİNAYET,GASP, SOYĞUN haberleri işitmekten gına getirdik. Belki birileri bu fiillerin artışı ile İŞLERİMİZ AÇILDI, Bereket Versin diyordur. Ama vicdanı olanların içlerini sızlatan. Ateşin düştügü yerdeki Feryad’ı figanları duyanların üzüntüsü ve göz yaşları sel olup taşıyor.

Her ne sebep olursa olsun, Suç işleyenlerin göz altı halleri, Mahkeme sefaatları ve yaptıklarını iyi gösterme gayretleri ile ortaya çıkan görüntülerin çoğunda, PİŞMAN’ mısınız sorularına, GENE YAPARIM deyişlerinin PERVASIZLIĞIDIR.

NE OLACAK , Bir tarafta, İnsan Hakları sözcüğü arkasına gizlenerek, SUÇLUYU KAYIRAN, MAĞDURUN HUKUKUNU GÖZ ARDI EDEN, bir tarafın varlığınin, geçmişte neler icra ettigi, isteklerinin, SEFFAF KARAKOL’lar, ZANLIYA ZARAR VERMEME, POLİSE DAVA AÇMA, gibi ,SUÇLUYU DEĞİL DE GÜVENLİK GÜÇLERİNİ CAYDIRICI uygulamaların teşvik ve telkin edildiği zamanları yaşadık. Bunların hep hamisi dün CHP olduğu gibi. Bu gün de bu

Tür suçlar içinde olanları, Siyaset sahnesi süren, Barındıran, onlara makam ve mevki veren’in, CHP oldugu gerçeğidir. Bu halin en azgın şekildeki tecellisi, PKK yı HDP KILIFI ile MECLİSE SOKAN, Dünkü TERÖRİSTLERE SİYASET ELBİSESİ giydiren CHP nin, MİLLİ MENFAATLER dışına çıkarak, Ülkemizi YIKMAK-PARÇALAMAK gayretinde olanlarla İŞBİRLİGİ İÇİNDE OLMAYI, siyasetlerinin bir parçası haline getiren, Bu günkü MİLLET İTTİFAKI ismi ile ortaya çıkanların fiil ve beyanlarının, ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜMÜZ açısından tehlike arz ettigidir.

AKP nin SAFLIGI, CHP nin KAŞARLIĞI karşısında, CHP liler için, TERCİHİN HİZMET DEĞİL, İDEOLOJİK bir yaklaşım olan, İNANÇ DEĞERLERİNE, MİLLİ MEFKÜRELERE karşı oluşlarının birlikteliginde şekillenen BU GÜNKÜ ADI İLE MİLLET ! İTTİFAKININ zillet ittifakı olarak ortaya çıkışının, bazılarınca DAĞ FARE DOĞURDU tabiriyle tanımlanmasının doğrulugudur.

Şehrimiz Samsun ATAKUM’ daki örnekte, Hizmetlere rağmen, CHP nin Belediye Başkanlığını alma hikmetinin altındaki, gerçeklerin, Üniversitenin o mahalde bulunması, MİSYONER lik faaliyetlerinin oradaki yoğunlugu, MASON nik faaliyetlerin değişik DERNEK adları altındaki organizelerinin birleşiminden ortaya çıkan tablonun, Hiçbir kıymeti harbiyesi olmayan CHP nin kazanması hikmetinin altındaki gerçekler oldugudur.

Bu örneklemenin, ilerde yapılabilecek GENEL SEÇİMLERE de yansıyacağı gerçeği karşı. AKP nin elindeki imkanlara rağmen, ne tür bir çalışma içinde olduğu ve olacağı nin bilinmezligidir. En önemli meselenin, BU HALİN NE OLDUĞUNUN MASAYA YATIRILMASI, TEŞHİSİSİN KOYULMASI, ONA GÖRE BİR PLAN VE PROĞRAM DAHİLİNDE ÇALIŞMA YAPILMASIDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR