Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İPE UN SERENLER

Yıllardır tartışılan, yerine geldiğinde muhalefet tarafından da değiştirilme isteğinde bulunulan ANAYASA ve güncel konu olan, SUÇ İŞLEMİŞ HDP li vekillerin DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASI, konusundaki CHP nin tavrını “İPE UN SERME OLARAK “ tarif eden Sayın Reisicumhur R.Tayyip Erdoğan, CHP hakkındaki bir gerçeği beyan etmiştir.

İPE UN SERME; CHP nin siyasi tarihine baktığımızda, doğru olan hangi işe “ipe un sermediler ki” CHP ve bunun arka bahçeleri olarak tarife giren, Meslek odaları, Bremen mızıkacıları gibi, hep aynı akorttan çaldıkları HER OLUMLU İŞE MUHALİF OLMA, nakaratı ile nice mahkeme kapılarını aşındırdılar.

İstanbul Boğaz Köprüleri konusunda nice akıl almaz düzmecelerle, yapılmasına karşı çıktılar. Kendilerine ait ülkede tek bir çivi bulunmazken, yapanları da engellemeye çalıştılar. Bu CHP ve peşinden giden Akademisyen ve Mühendisleri,Bürokratları  inceleseniz mesleklerinde dahi doğru bir iş yapmış değildirler.

Ben Liman, Hava ve Demiryolu inşaatlarında 20 sene çalıştım. Gördüğüm bu tip adamların hemen hepsinin, YOLSUZLUK içindeki hallerinden tiksindim. Dün ülkemizin niye ileri gidemediğini, Bu gün ADALET ve KALKINMA PARTİSİNİN ülkeyi nereden alıp NEREYE GÖTÜRDÜĞÜ gerçeğiyle, Devletin her organına hortum takmış bir zihniyetin, bu milletten koparak kendilerini ayrıcalıklı bir sınıf gibi görme garabeti ile, gerçeklere GÖZ ve KULAKLARINI TIKAYARAK, MUHALEFET SAFLARINDAKİ İNATLARININ, ÇIKAR ve MENFAAT’ dayalı olduğunu gördüm.

Ülkenin KAYMAK tabakası olma gerçeğine rağmen, DOYMAYAN, TATMİN OLMAYAN, HEP BANA DİYEN Materyalist bir zihniyetin, Ülke batsa da yanlışlardaki ısrarlarının CHP ve muhalif partilerdeki şekillenmesidir. 

Birbirlerine seçim zamanı destek veren, yeri geldiğinde AVUKATLIK görevlerini üstlenen, ASLINDA İKİSİNİN DE AYNI OLDUĞU CHP ve HDP birlikteliği gerçeği ortada iken, CHP nin, HDP liler hakkındaki DOKUNULMAZLIKLARIN Kaldırılması konusundaki Meclise gelecek fezlekelere, POLİMİK yaparak “İPE UN SERİYOR”.

Niye, CHP nin başındaki ÇARKÇI KEMAL ismi ile KİTABA geçen zatın, DEVRİMCİLİK tarifindeki geçmişindeki aynı bağlılıktır. Güvenlik güçlerimize kurşun atan, Sabotajlar tertip eden, ülkemizi kan ve ateşe saran bir zihniyetin siyasi görüntüsü olmasıdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR