Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İHANET OYUNLARI

 Ülkemiz üzerinde  yüz yıllardır oynanan oyunların, bu günkü görüntüleri ortaya çıkartılan olaylarla kendini göstermektedir.Bir tarafta  15 Temmuz ihanet girişimi , Şahlanan milli birlik,siyonizm önderliğindeki katolik işbirliğinin ABD oyun kuranlığının, İslam ülkeleri üzerindeki KATLİAM larının ardı arkası kesilmiyor. İçimizdeki hainlerin, her konuyu istismar ederek yaptıkları ihanetlerinin boyutlarının ÜLKEMİZİ PARÇALAMAK.kastına kadar vardırıldığıdır.

 

MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANDAN BAŞKA DOSTU OLMAYACAĞI GERÇEĞİNİN ORTAYA ÇIKTIĞIDIR. ALLAHIN AÇIK EMİRLERİNE RAĞMEN, HİLAFET MÜESSESİNİN ÜLKEMİZDEKİ KALDIRILIŞI, İSLAM ALEMİ İÇİN, BAŞI KESİLEN BİR İHANETİ ORTAYA ÇIKARMIŞTIR. Türk ,milletinin tarihsel karakterinin vatanına bağlılığı, bu ugurda canını ortaya koyarak ŞEHİT ve GAZİ olma gerçeğinin 15 Temmuz 2016 gerçeği ile ispat edilmiştir. Bir tarafta VATAN ve İNANCI uğrunda CAN verenlerle, diğer tarafta ASKERİMİZ, GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ NİÇİN ÖLÜYOR, NİÇİN ŞEHİTLER GELİYOR, serzenişi içinde, SATILMIŞ BİR KISIM BASIN ve MEDYA ile bunlara destek veren

milliyetsizlerdir.

d.jpgdd.jpg

Mevcudiyetlerini şeytani hileler üzerine

kuran, bu ülke düşmanlarının, adları CUMHURİYET, veya ne olursa olsun ,, ne tür bir hile ve entrika düzeni içinde olduklarının  Bu gün yurt dışına kaçmış olanlarla göz altına alınmış bulunanlara kimlerin sahip çıkanlarla  , ABD, İngiltere, Almanya ve Belçika dan görüntü vermeleri SATILMIŞLAR ve SATIN ALMIŞLARI açıkça göstermiştir.

Göz alptına alınan HDP li vekil müsvetteleri için ortaya atılan HAsip Kaplan ın, teröre yanaşmayan Kürt vatandaşlarımıza YAVŞAK ifadesi ile KÜFREDEN bu en iri YAVŞAK ında aynı yolun yolcusu oldugudur. Bu VATAN HAİNLERİNE T.C.bütçesinden maaş vererek bu güne dek İHANETLERİNE SABREDEN yöneticilerimizin, artık sabır sinirlarının BİTTİGİ KANUNİ PROSEDÜR ve HUKUKİ kaideler doğrultusunda gerekli göz altı ve tutuklamalar gerçekleştirilmiştir. Bu ERMENİ soylu  VATAN HAİNLERİNİN kırk yıldır ülkemizdeki İHANETLERİ  , bunların bir defa değil, DEFAATLE İDAM EDİLMELERİNİN KAMU VİCDANINI TATMİN EDEMİYECEĞİDİR.

Siyaseten İFLAS ETMİŞ bir adam görüntüsü içine düşmüş olan, Demir parmaklıklar arkasındakilerle, Korku ve endişe içinde kendilerine gelecek sırayı bekleyenlerin, artık İHANETLERİNE DUR DİYEN TÜRK DEVLETİNİN İRADE VE KARARLIĞINININ TOKATI İLE YERE SERİLECEKLERİDİR.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR