HİTLER VE MİMAR SİNAN' IN KAFATASI

Rusya"nın Federal arşivinde; Hitler"e  ait olduğu iddia edilerek 65 yıldır saklanan kafatasının yapılan tahlilde Hitler"e ait olmadığı, 40 yaş altı bir kadına ait olduğu ortaya çıkmış.

Bizim tarih kitaplarımız II. Dünya savaşını Hitler"in çıkardığını, suçsuz Yahudileri öldürdüğü yalanlarıyla doludur.

Televizyonlarda topluca öldürülen uyduruk Yahudi filmlerini seyrederek büyüdük.

Tabii ki II. Dünya savaşı olmuş ve milyonlarca insan ölmüştür.

Bunların içinde sadece Yahudiler değil; Avrupa"da, Kuzey Afrika"da, Uzak Doğu"da yüz binlerce değişik milliyetlerden insan, Kırım"da, Kafkasya"da da yüz binlerce Müslüman Türk öldürülmüş, sürülmüştür.

Ama nedense sadece Yahudiler mazlum gösterilerek, Siyonist ve işgalci İsrail meşru gösterilmeye çalışılmıştır.

Hitler"in de bir Alman Yahudi"si olduğu ve kurulmakta olan İsrail"e göç etmek istemeyen Yahudilerin korkutularak;

Filistin"e göç etmelerinin ve Yahudi nüfus çoğunluğunun sağlanarak, İsrail devletinin kurulmasını hedefledikleri ortaya çıkmıştır.

Avrupa"daki zorunlu göçler sonucu; Filistin"de belli bir nüfusa ulaşan Siyonist Yahudiler, geldikleri bu İslam yurdunda korkunç katliamlar yaparak boşalttıkları ve işgal ettikleri topraklarda Siyonist İsrail devletini kurmuşlardır.

Zaten II. Dünya savaşı biter bitmez de İsrail, BM ve maalesef Türkiye tarafından tanınmıştır.

Yahudilerin katlettiği Filistinli Müslümanların sayısı, Hitler"in katlettiği iddia edilen Yahudilerden kat be kat fazladır.

Hitler"in intihar etmediği, İsrail devletinin kurulması için yaptığı hizmetler karşılığında, Yahudilerin kontrolündeki bir ülkede rahatça yaşayarak öldüğü hakkında ciddi iddialar vardır.

Bakın işte; 65 yıldır Hitler"in kafatası diye yutturulan Yahudi yalanı ortaya çıkmıştır.

ABD"de 11 Eylül diye Müslümanlara yamanan ve bu oyun sonucu Afganistan ve Irak"ın işgal edildiği ikiz kuleler saldırısının da Yahudi işi olduğu er geç ortaya çıkacaktır.

Nasıl ki, Kuzey Irak"taki Barzani"lerin Yahudi oldukları hatta PKK"nın en büyük finansörünün de ABD ve İsrail olduğu ortaya çıktığı gibi.

Siyonizm"in olduğu bir Dünya"da; insanlığa da Siyonist olmayan suçsuz Yahudilere de rahat yüzü yoktur.

Kafatası deyince, Türkiye"mizden de gerçek bir olay yazalım da bilmeyenler bilsin…

Bir zamanlar Türkiye"de de kafatası ölçümleri yapılmış, birçok türbede kazılarak, kafatasları alınıp, Ankara"ya getirilmiş daha sonra bu saçmalıktan vazgeçilmişti.

Ancak getirilen kafatasları Ankara"daki bir üniversitenin deposunda unutulmuş, etiketleri de karıştığından, hangi kafatası hangi türbeye ait olduğu tespit edilemediğinden çuvallar içinde 2000 yılına kadar saklanmaktaydı.

Mimar Sinan"ın kafatası da bu çuvallardaydı maalesef.

Bilmem halen çuvallarda mıdır, yoksa türbedeki kemiklerle DNA testi yapılarak doğru bir şekilde yerlerine iade edildi mi?

Hangi Sinan diye sormayın sakın…

Osmanlı"nın koca mimarı, çağlar üstü mimarımız olan Mimar Sinan.

Hani,  Kayseri"nin Ağırnas köyünde, doğduğu söylenen ev müze yapılıyor ya işte o Sinan.

Doğduğu evi müze yapmaya çalışan ve eserleriyle övünüp, para kazanan torunları; türbesinden çıkarılarak, Ankara"daki Üniversite bodrumuna getirilip bırakılan kafatasından haberdar mıdır acep?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR