Fahrettin Koçyiğit

Fahrettin Koçyiğit

Hal Böyle Olunca Köşe Yazmak elzem oldu

Saygı değer DENGE Gazetesi okurları, Webtv ve sosyal medya takipçilerimiz.
       Denge gazetesi LADİK Temsilcisi olarak 4 yıldır siz değerli okurlarımıza Dürüst, Seviyeli, İlkeli, Tarafsız Haberler Sunmaya Çalışmaktayız.

       Yaptığımız Haberler ile Kimi zaman sizleri hüzünlendirdik kimi zaman sevindirdik, toplumu bilgilendirdik çevremizde olan gelişen olaylardan sizleri haberdar etmeye çalıştık, kimi zaman bazı kesimleri belki biraz kızdırdık ama hep toplum yararına faydalı olmaya,  dürüstçe dik duruşumuzdan ödün vermeden gördüğümüz olayları sizlere aktarmaya çalıştık.

     Gazeteciliğe başladığım ilk günden bu güne dek Kurumları, kuruluşları, toplumu yanlış yönlendirmek Kaos'a sürüklemek gibi yanlı ( Taraflı ) ve birilerinin çıkarı doğrultusunda haber yapmamaya özen gösterdim. Gördüğüm her olayı, toplum hareketini araştırıp, belgelendirip sizler ile paylaşmaya çalıştım. 
      DENGE Gazetesi Ladik Temsilcisi, bir Gazeteci olarak kimsenin adamı olmamaya menfi çıkarlar doğrultusunda hareket etmemeye özen gösterdik.

     Kimsenin önünde eğilmedik yanlış olduğunu düşündüğümüz olayların üzerine korkusuzca gittik, objektif yaklaştık, tarafsız haber yapmaya sizlere aktarmaya çalıştık,
      DENGE Gazetesi Medya Dünyasındaki Gazetecilik hayatına yazılı basın olarak 2008 yılında, Webtv olarak ekranlardan huzurunuza 2012 yılında yayına başladık.
     Denge Gazetesi Ladik Temsilciliği olarak ilçemizde 1999 yılının Temmuz ayında, 10.04,2000 tarihinde ise resmen SARI Basın Kimliği ile siz değerli okurlarımız ve Takipçilerimizin gözü, kulağı sesi olmaya çalıştık. 
       Gelişen ve değişen Dünyada Türkiye Büyük Rol oynamakta, Gelişimi ile Dünyanın dikkatini çekmekte, Türkiye'de ise Büyük şehirlerarasında Gelişmesi ve yaşam standartlarının yükselişi ile SAMSUN göze çarpmakta.
       Samsun'umuzun bu Gelişmesi'nden ilçelerde nasibini almakta Lakin ilçeler arasında Tek geri kalan bırakın gelişmeyi her geçen gün biraz daha geri giden tek ilçe benim ilçem.

Bu Lâdik'in makûs kaderi olamaz, olmamalıda.
     İlçemizin yetiştirdiği bürokratları ilçeye hizmet etmek amacı ile seçilmiş siyasileri, ilçenin ileri gelenlerini, söz sahiplerini duyarlı olmaya ilçenin sorunlarının çözüm noktasında ellerini taşın altına koymaya davet ediyorum.
        Ladik'te yıllardır alışa gelmiş küçük olsun benim olsun zihniyetini yıkmalıyız, bize oy veren destek veren bizdendir oy vermeyen destek vermeyen bizden değildir düşüncesini yıkalım, bu ilçe bizim, burada yaşıyorsak buna mecburuz bu güne kadar bu tür zihniyetler yüzünden ilçemiz her gün biraz daha geriye gitti, göç verdi, ekonomisi göçtü ama artık bu kötü gidişe dur deme zamanı geldi haydi Ladik hep birlikte el ele verelim ilçemize sahip çıkalım.

        Denge gazetesi Ladik temsilcisi olarak yazılı, görsel basın ve sosyal medyadan haber yapmaya, sizleri güncel olaylardan dürüst, tarafsız, korkusuzca objektif olarak haberdar etmeye devam edeceğiz. Bu hafta itibari ile KÖŞE yazısı yazmaya gazetecilik kimliğini pekiştirmek ve siyasiler ile bürokratları yakın takibe alarak ilçemizin gelişimine katkı sağlamak adına yapılan olumlu güzel işlerde takdir etmek, destek vermek, olumsuz menfi hareketlerde ise tenkit etmek ve siz değerli okurlarımız ve takipçilerimiz ile paylaşmak için kalemi elime aldım.

Allahım C.C. hep güzel, takdire şayan yazılar nasip eder İnşallah.

Her cumartesi günü burada buluşmak ümidi ile Saygılarımla

Esen kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fahrettin Koçyiğit Arşivi
SON YAZILAR