Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

GELECEK KİME EMANET?

          Ne demeli şimdi bilemiyorum ? 
Savunman yok, ortasahan allaha emanet, forvet zaten  yok, Osman hocaya allah kolaylık versin. Elinde sihirli değnek olsa Osman hocanın, inanın bu topçulara değdirmesini istemezdim. Yazık olur o sihirli değneye !!


        Düşünüyorum da  bu takımda var olan  M.SEVGİ -  M. GÜRBÜZEROL - Muharrem Efe -  H.İbrahim PEKŞEN - Mehmet ÇAKIR - Hasan KILIÇ - gibi şimşekleri üstlerine çeken topçuların yanlarına monte edilen  Burhan - Alperen - Enes - Berkay gibi gençlerin yeteneklerini geliştirebilecek bir ortam var mı yok mu? Veya varsa bile,  gençlerin bu fırastı değerlendirebilecek kabileyetleri ve yetenekleri var mı ? 


         O kadar idmanları takip ediyorum fakat  hiç bir gencin idman sonrası ekstra bireysel çalışmasına şahit olmadım. Hepsinin ayakları yerden kesilmiş vaziyette.  Atakumda ki cafelerde gösterdikleri perforsmanlarını sahada gösterseler inanın çok şeyler değişecek. 


         Bir kez daha ah ediyorum, Tanju ÇON'ları, Armağan KUŞ'ları,  Sefa'ları ve bunları yetiştiren hocaları bu takımdan uzaklaştıranlara !!

         Soruyorum size;  kaleye şut atmaya korkan ve sorumluluğu üstlüne almayan bir oyuncudan topçu olur mu ? Olmaz !!!

          Bende sayın ZEREN gibi dört gözle birinci devrenin sonunu bekliyorum, transfer yapabilmek için.. Ama ben bu armanın geleceği için bekliyorum, sayın ZEREN'in beklentisini bilmem....

          Çok merak ediyorum; Bu kulüübn geleceği kime emanet!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR