Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

(D)UYUYOR MUSUN?

Merhaba sevgili okurlar; önce bin bir zahmetle yürüttüğüm çalışmalarıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı size çok teşekkür ediyorum. Özellikle yazılarıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkürler. Gerçekten bana güç veriyorsunuz. Ne sıkıntılarla ve ne zahmetlerle yazdığımız kitaplara çok dua alıyorum. Ben de size minnettarım. Ama her yerde olduğu gibi, içinde bulunduğum bu mücadelemde, aklı kıt, cühela takımından nadir de olsa insanlarla karşılaşıyorum. Ben onlara hidayet temenni ediyorum. Mutlaka bir gün o parlak güneş, ışıklarını onlara da yansıtacaktır. Ama o insanların bir özelliği daha var. Mevcut toplumsal problemlere hiçbir çözüm üretmedikleri gibi, bilakis kendileri problem oluşturduğu için, çevrelerinde bin bir güçlükle bu mücadeleyi gösteren insanlara da engel olmaktan geri durmazlar. Ne kadar yazık. Onlar için çok dua ediyorum.

         Değerli okurlar; hayatın her aşaması başlı başına bir sınavdan ibarettir. Şu anda samsun"dayım biliyorsunuz. Çeşitli programlara katılıyorum. Malumunuz insanları dinliyorum. Maalesef birbirine haksızlık yapan insanların sayısı çoğunlukta. BEN DE DİYORUM Kİ: " (D)UYUYOR MUSUN?" 

         SANA SÖYLÜYORUM. KÖRÜKÖRÜNE, ÖYLESİNE, BİLİNÇSİZCE YAŞAYAN, AMACI SADECE BAŞKALARINA KÖTÜLÜK ETMEK OLAN, AMAÇSIZ, BOMBOŞ, ÖYLESİNE KENDİSİNE VERİLEN ÖMÜR SERMAYESİNİ BİR BOZUK PARA GİBİ HARCAYAN SEN, DUY BENİ, BİR KARINCANIN BİLE ULVİ BİR AMACI VARKEN, YEŞİL BİR YAPRAK BİLE OKSİJEN ÜRETİRKEN, ÜSTELİK SENİN İÇİN BUNU YAPARKEN NASIL OLUR DA SEN HİÇBİR İŞE YARAMAYIP ÜSTELİK İYİ İŞ YAPANLARA ZARAR VERMEKLE VAKİT ÖLDÜRÜYORSUN.

         Sana verilen ömür sermayesini bozuk para gibi harcıyorsun. Oysa her takvim yaprağını kopardığında, sizin sokağın sonundaki mezarlığa bir adım yaklaşıyorsun. Sana bir dost tavsiyesi: malum hepimizin günleri sayılı. İnsanlara faydalı olacak eserler üretmelisin. Kaç kişinin duasını aldın bu zamana kadar. Sen bana soruyorsan cevabını vereyim: bir bayan haber göndermiş bana.

         — ömrüm yettiği kadar sizin için duacıyım. Kitabınızı arkadaşımdan ödünç almıştım. Hayatla barışık olmak yerine hayata küskündüm. "hayatla barışık mısın?" adlı kitabınızı okuduktan sonra, hayatım bambaşka oldu. Hayatım anlam kazandı, diyordu. Binlerce mail den bir tanesini aktardım sana. Tabii ki övünüyorum bununla. Vaktiyle verdiğim bir sözü yerine getirdiğim için çok mutlu oluyorum. En azından bir kişinin hayatını kurtardığımı bilerek çok seviniyorum. Ya sen? Artık kendine kötülük yapmaktan vazgeç. Ömür sermayeni iyi değerlendir. Hem dünya için hem ulvi hayatın için hazırlık yap. Sonra çok geç olabilir. Seninle konuşmam inşallah devam edecek. Selamlar.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR