Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BUNLAR

 

 

Bu  günkü olayları gerçek manada tesbit edebilmek, AKTÖRLERİNİN kim olduklarını tanımlayabilmek için, yukarıdaki iddia ışığında konunun yorumlanmasıdır.

 

İKİSİ BİR ARADA. Başkanı ve vekili. Ülkemiz aleyhinde Rus medyasına demeçler veren. Bir kişi. Eger İran, Türkiye karşı, karşıya gelirse. Türkiye’ye karşı İran safında olurum.” Deme İHANETİNDE bulunan, CHP li bir vekil. TC. Millet Meclisi altında bulunan, Buradan maaş alan bir VATAN HAİNİ. Onu ve ONUN GİBİ BİRÇOKLARINI KORUYAN ve GÖZETEN CHP nin GENEL BAŞKANI.

Bunlar, Cibilliyet olarak Ermeni olabilir ama İNANÇ YÖNÜNDEN hepsi DİNSİZ ve KÖMÜNİST. Son günlerdeki Genel Başkandan başlayan, ALLAH (C:C) hakkındaki CHP vekillerinin beyanatlarının, KÖMÜNİST  PKK ile aynı noktada birleştiğidir. 

Bu da HDP eş başkanı, Vekil…Kimin vekili, PKK lıların. Teröristlerin,Katillerin, VATAN HAİNLERİNİN , Devletimizden maaş alıp, adam yerine konuluyor. Bir kardeşi dağda, başına ödül konulanlardan. Bir kardeşi Dıyarbakır da Terör karargahı bir oteli işletiyor.

 

 Karısı da Devlete hortumu bağlamış, hiç işe gitmeden RAPOR alıp, maaşını noksansız alıp yiyebiliyor. Hepsi aynı tavanın balığı, TÜRKİYE’ ye, Türk ve Kürt Milletine ihanet etmek için tutulmuş ajanlar.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR