Mustafa Samancı

Mustafa Samancı

BİZLERİ BİLGİLENDİRİN

Son bir haftadır Sayın Tanju Çolak ile Sayın Emin Kar gereksiz bir şekilde polemiğe girmiş ve gündemi meşgul etmişlerdir.

Öncelikle bu takımın tek sahibi olan taraftarlar, Samsunspor için kimin ne derece de önem arzettiğini çok iyi bilmektedir.

Samsunspor taraftarı Tanju çolağın geçmişte yaptığı hareketleri unutmamıştır asla.. Samsunspor'u en iyi yıllarında bırakıp İstanbul takımlarına gidişi ne unutulacak ne de unutturulacak bir davranıştır.. Fakat son yaptığı yorumlarda tam anlamıyla haksızsın diyemiyorum..

Sayın Emin Kar'ın bizlere cevaplaması gereken çok önemli sorular var aslında taraftarların aklında ..Adiloviç transferi nasıl gerçekleşti ?

Samsunspor'un transferin son günlerinde almış olduğu bir futbolcu..Hatta iki sezondur Bosna birinci liginde gol kralı olan bir futbolcu..Nasıl olur da ikinci lige gelir ? Bosna'da takımında iki kez kez gol krallığı yaşamış bir oyuncuyu takımı nasıl satar ?

Hadi o oyuncuyu aldık diyelim.. Hangi oyuncu hak edişinin % 60' ını maç başı olarak ister ? Bu sözleşmeyi nasıl kabul eder ?

Söz konusu bu oyuncu ilk maçında sakatlanıp hala oynayamamaktadır.. Bu bizlerin kafasında soru işaretleri bırakmaktadır..Tüm bu olaylar insanı sofistik yaklaşım içine sürüklemektedir.. Sayın Emin Kar'a buradan diyeceğim.. Bizlere bu transferin tüm perde arkasını anlatmasıdır.. Eğer ki hiçbir şekilde Tanju Çolak'ın haklılığı söz konusu değil ise, başkanın çıkıp bizleri gönül rahatlığıyla aydınlatması gerekmektedir..

Yoksa benim gibi düşünen birçok kişinin aklında Tanju Çolak'ın bıraktığı soru işaretleri giderek büyüyecektir..Biz sizlere güveniyoruz..Sayın Başkanım , çıkın ve bizleri bu transfer hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Samancı Arşivi
SON YAZILAR