Biz sizin kim olduğunuzu biliyoruz!!!

ABD ve BATI ülkelerinin verdiği destek ile birinci dünya savaşının ardından 1915 yılında İstanbul"u işgal eden İngilizlerin ele geçirdiği Osmanlı arşivlerinde, Ermenilere uygulanan tehcir üzerinde oynadıkları ve sürdürdükleri asılsız Ermeni soykırım iddiaları günümüze dek süre gelmektedir.

Türk Devletine ve milletine sönmeyen bir kin ve düşmanlık içinde yer alan ve Ermenileri kullanan batılı devletler, yer değiştirme uygulamasını ve 24 Nisan"daki tutuklamaları bir “soykırım” gibi göstermek ve dünya kamuoyunu bu konuda ikna etmek için yoğun bir propaganda faaliyetine girişmişlerdir.

Araştırmacı G. Evren'in "Son Celse" adlı kitabında Ermeni diasporasının yeni stratejilerini;
1. Türkiye"de soykırım savunucuları yaratmak...
2. Soykırımı kabul etmesi için Türkiye"ye yardımcı olmak" tezi, konuyu adeta özetliyor.

Yakın tarihi görmezden gelenler, Irak'ta Cezayir'de Filistin'de Karabağ'da Afganistan'da Çin'de Keşmir"de, Avrupa"nın göbeği Kosava"da Bosna Her sek"te katledilen ırzına geçilen, öz vatanlarından çıkarılıp mülteci durumuna düşürülen, Hocalıda Azerbaycan'da Türk'ün kanı hala yerde dururken,

Ülkemizde bir avuç militan ruhlu uzaktan kumanda satılmış kalemler, evrensel değerleri ayaklar altına alanlar için ağızlarından bir tek kelime bile etmemektedirler.

Sürekli azınlık ve insan haklarını dillerine dolayarak tarihi gerçeklerden uzak, bozuk plak misali bir Ermeni bir Kürt hakları gibi safsatalarla ülkemiz üzerine sistematik saldırılar içinde yer alan milli hassasiyetlerden uzak bir kısım ermeni severler,

“Milliyetçiliği, vatanseverliği ırkçılıkla eş tutup aşağılarlar, kendi gibi düşünmeyenleri statükoculukla, dar görüşlülükle, ittihatçılıkla suçlarlar”.

“Türkiye'nin şimdiye kadar savunduğu bütün tezler, onlara göre yanlıştır. Kıbrıs'ta Ege'de Kuzey Irak konusunda hep Türk devleti sorun yaratmakta, sorundan kazanç sağlamaya çalışmaktadır”. 

“Bunların konuştukları dil, "Emperyalist dilidir. Kıbleleri Washington'daki sivil görünümlü düşünce kuruluşlarıdır “A.Sirmen.

İstanbul"da Türk milleti adına Ermenilerden özür dileyen kimi aydın ve liboşların Türk milletini ve devletini hedef alan saldırılarına, tarihi gerçeklerden uzak  "özür diliyorum" kampanyası düzenleyerek verdikleri destekle, yaşadıkları Türkiye Cumhuriyeti Devletine, barış adına katkı sağladıklarını öne sürenler;

Tarihi gerçeklerden ve belgelerden uzak, sürekli ısıtıp önümüze koyduğunuz soykırım safsataları ile sözde diyalogdan ve evrensel değerlerden söz edenler, gerçekte evrensel değerleri ayaklar altına alma hakkını ve cesaretini,

Kimden alıyorsunuz, siz kimsiniz? Demeye gerek yok.

Yakın tarih ve şahitler ışığında;

Biz sizin kim olduğunuzu çok iyi biliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR