Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BİRİNCİ RAUND

Birleşmiş milletler genel kurulunda FİLİSTİN konusunda yenilgiye uğrayan ABD, nin artık istediği şekilde at oynatamayacağı görülmüştür. DÖRT BİN TIR lık SİLAH ve MUHİMMAT, BİR MİLYAR DOLARLIK GİYİM ve KUŞAM ile DONATTIĞI, PYD militanlarını, Sınırlarımızda, Kuzey Suriye topraklarında, PARALI TOPLAMA MİLİTANLARLA, sözde bir TERÖR devleti kurma eyleminin AFRİN  (zeytin dalı) harakatı ile nasıl yerle bir olduğudur.

ABD yetmiş yıllık DOST ve MÜTTEFİK, STARETİJİK ORTAK diye, Gülen yüzünü göstererek, Arkadan KUYU KAZAN düşmanlığının açık görüntülerini her zaman yakalamımıza rağmen, AKP Hükümetine kadar ki, ülkemiz üzerine oynadığı oyunların sonuncusu PYD üzerindeki görüntüsüdür. Temelde İSRAİL kuklacılarının ipleri ile oynattıkları, ABD nin yeni kuklası TURUMP ‘un, BAŞINDA YAHUDİ KUKULATASI ile KÜDÜSTEKİ AĞLAMA DUVARINDAKİ görüntüsü her şeyi açıkça ifade etmektedir.

İrak’ta konuçlanmış bulunan PEŞMERGE devşirme YAHUDİ KURTLER’den oluşan bir topluluk olmasına rağmen, başındaki BARZANİ’nin HAHAM SOYUNDAN gelen bir YAHUDİ oldugudur, Referandum ve Bağımsızlık çıkışı ile, hak edemediği makam ve mevkisini terk etmek mecburiyetinde kaldığıdır, Sözde Referandum sonrası, İsrail bayrakları ile yollara dökülen uydurma bir isim olan Peşmergenin asıl kimliğini ortaya çıkması, Katrandan şeker olamayacağı sözünü doğrulatmıştır.  

Orda tutmayan oyunun, Bu sefer Kuzey Suriye’de YPG ismi ile, ABD bayrakları, Üniformaları, Silahları ve toplama Ermeni ve Yahudi militanları ile, bir araya gelmesi, Anglo Sakson TURUMP ‘un, Silah,Para ve toplama TERÖRİST lerle, Güneyimizde bir terör devleti kurma oyununu, Devlet ve Devlet adamlığı özelliğinden yoksun batılıların “görmeden inanmam “ ön yargısına TÜRK ORDUSUN dan yediği sille ile olmayan itibarının daha da olmazlara kaydırdığıdır.

Bir yılı aşkın bir zamandır, TAARRUZ emri ile, İNLERİNE GİRİLEN PKK, KAÇAÇAK DELİK ararken, Böyle bir DÜZ OVADA bir araya getirip PYD  namı ile, ABD bayrakları ile donattığı sözde militanlarını, eğer kaçmazlarsa ‘ ki şimdiden kaçmaya başladılar’ toplayıp önümüze atmalarına teşekkür etmeliyiz. AHA MEYDAN AHA SAVAŞ. SIKIYORSA KAÇMAYIN…

SAVAŞ ER İŞİDİR. PUŞT İŞİ DEĞİLDİR. YÜREK İŞİDİR. BİLEK İŞİDİR. İNANÇ İŞİDİR, Biz tarih boyu, Savaşta ölenlerimize ŞEHİD, SAĞ KALANLARIMIZA GAZİ derken. Geberen KÂFİRLERE de LEŞ dedik. Biz SEKSEN MİLYON Genci, Yaşlısı, Eri, Kızanı ile hepimiz ASKER bir Milletiz. Bir ÖLÜR bin DOĞARIZ. İçimizdeki hainler olmasa, YENİLMEYİZ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR