Bir itici adam : F.Bahçeli Emre Belözoğlu

Bir itici adam : F.Bahçeli Emre Belözoğlu

Euro 2012 Avrupa Şampiyonası Grup maçları öncesinde Mili takımımız hazırlık maçında Güney Kore ile karşı karşıya geldi. 0-0 biten karşılaşmaya Sabri ve Emre'nin yaptıkları çirkin tavırlar damgasını vurdu. 60. dakikada Güney Kore'den gelen sıcak insanlara anlamsız ve dengesiz hareketler yaparak kırmızı kart gören Emre takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.
Emre Belözoğlu bir psikopat olduğunu bu maçta da gösterdi. Bu adam! nasıl Milli Takımın kaptanı oluyor anlamakta zorlanıyorum. Kendine saygısı olmayan birinin takım arkadaşlarına saygısı olabilir mi? Bu çocuğun liderlik özelliği yok, arkadaşlarına örnek olabileceği bir davranışı yok, Kewell gibi ağır başlılığı yok, sevimliliği yok. O zaman neden hala Emre kaptan?
Son yıllarda oynadığı maçların yüzde 80'ini sakatlıklarla geçirmiş bir oyuncudan milli takım hocası ne bekler.Neden takımı ona göre kurmaya çalışır. Emre karakter olarakta bu takıma yakışmıyor. Diğer oyunculara da kötü örnek oluyor. Psikolojisi bozuk biri takımın da psikolojisini bozuyor.
Hakeme sövebilen, tribünlere orta parmak veya el kol hareketi yapabilen, her ikili pozisyonda rakibe tekme atan,yetmedi dirsek atan, kendisine yapılan ufak bir harekette taklalar atarak garip bir şekilde yere yatan, genellikle derbi maçlar öncesi boyundan büyük laflar ederek ortamı gererek küçüklüğünü bu tür davranış bozukluklarıyla dışa vuran, değişik biri.
Emre Galatasayda oynarken ilk yıllarda antremanlara tren ile gidermiş. Her şeyini Galatasaraya borçlu yani. Orada yetişti, kendisine emek verildi. O ne yaptı, ilk fırsatta ''Ben sağlık için spor yapmıyorum diyerek''İnter'e transfer oldu. Paragöz olduğunu burada öğrendik. Magazin sayfalarında Emre ile ilgili bir haber,:Emre Belözoğlu, geçen yıl evlendiği Tuğba Belözoğlu'nun hamile olduğunu öğrenince, mutluluğunu pahalı bir jestle gösterdi! Belözoğlu, eşinin rahat etmesi için 2.5 milyon doları gözden çıkarıp Kanlıca'da yalı dairesi aldı. Antremanlara trenle giden biri eşine 2,5 milyon dolarlık ev alıyor. Görmemişin oğlu olmuş misali.
Bu gece Güney Kore'li oyunculardan hem Sabrinin ve özellikle Emre'nin yaptıkları çirkin ve saldırgan hareketlerinden dolayı özür dilenmelidir.. Bizi millet olarak dışarıya karşı saldırgan ve itici gösteren bu oyunculardan
Guus Hiddink ve milli takım heyeti derhal vazgeçmelidir.Bu takımızın hayrına olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR